Loading icon
Lyon - kutojien kaupunki
Lyon - kutojien kaupunki

Rhônen departementin hallinnollinen keskus Lyon sijaitsee kahden joen - Rhônen ja Saonen - yhtymäkohdassa. Roomalaiset perustivat sen vuonna 43 eKr. Kaupunki on ollut olemassa yli 2000 vuotta. Lyon oli Rooman Gallian pääkaupunki valtakunnan romahtamiseen asti. 60 gallialaisen heimon edustajat osallistuivat tässä kaupungissa pidettyihin festivaaleihin ja kokouksiin. Heidän viihde oli erittäin julmaa. Vuonna 177 keisari Marcus Aurelius määräsi julkisesti teloitetun 43 kristityn, nyt tunnemme heidät "Lyonin marttyyreina".

Phuket. Eläinten ystäville
Phuket. Eläinten ystäville

Phuket-saarella on liioittelematta viihdettä jokaiseen makuun. Joku ryntää pitkin myrskyisiä aaltoja leikkaamalla niitä laudalla, joku kiertelee laiskasti rannalla, onneksi ajatuksesta, että ei tarvitse kiirehtiä minnekään, joku sukeltaa päätä myöten villiin yöelämään. Täällä on tekemistä eläinmaailman ystäville.

Aasian salaisuudet paljastettiin Thaimaassa
Aasian salaisuudet paljastettiin Thaimaassa

Thaimaan matkailukohde perustuu moniin tämän maan etuihin ilmaston, maantieteellisen, nähtävyyksien, palvelun ja viihteen suhteen. Ei ole yllättävää, että matkat Pattayaan tai muihin paikkoihin Thaimaassa ovat niin suosittuja.

Rooma - jokaisen turistin on tiedettävä

Rooma ei ole vain Italian pääkaupunki, se on hämmästyttävä muinainen kaupunki, joka on säilyttänyt valtavan määrän muinaisia esineitä, joiden avulla voit saada käsityksen suuresta Rooman valtakunnasta ja tutustua sen perintöön.

Yhdistämme shoppailun ja unohtumattoman loman Euroopassa

Mikä lomassa Euroopassa viehättää? Vastaus tähän kysymykseen voi kestää jopa 8 sivua kevyttä tekstiä. Emme kuitenkaan luettele kaikkia sen etuja, vaan jätämme tämän hyödyllisen liiketoiminnan seuraavaan kertaan ja keskitymme vain ostoksille - yhteen Euroopan matkan tärkeimmistä viihteistä.

Iso-Britannia - neljä maata yhdessä lomassa!
Iso-Britannia - neljä maata yhdessä lomassa!

Nykyiset kiertomatkat Isoon-Britanniaan antavat mahdollisuuden vierailla kaikissa valtakunnan maissa lyhyessä ajassa: Englannissa, Skotlannissa, Pohjois-Irlannissa ja Walesissa.

Amsterdam - turistien odotukset toteutuvat!
Amsterdam - turistien odotukset toteutuvat!

Amsterdam on legendaarinen vapauden kaupunki, joka on kuuluisa museoistaan, kanavistaan, kahviloistaan ja viihteestään. Kaupungissa on 160 kanavaa, jotka yhdistävät Amsterdamin 90 saarta.

Tallinna sai Euroopan vihreän pääkaupungin statuksen
Tallinna sai Euroopan vihreän pääkaupungin statuksen

Vaikka vuosi 2023 on vielä kaukana, kilpailu vuoden 2023 vihreän Euroopan pääkaupungin tittelistä on jo käyty.

Tšekin tasavallan kaupungit ja lomakohteet
Tšekin tasavallan kaupungit ja lomakohteet

Tšekin tasavallassa on useita kaupunkeja, joissa toipuminen ja hoito muuttuvat lepoa ja rentoutumista varten. Lukuisat sanatoriot ja täysihoitolat ovat erikoistuneet erilaisten sairauksien hoitoon: maha-, suolisto-, sydän- ja hermostosairauksiin.

Islanti matka - Keflavik
Islanti matka - Keflavik

Islanti Keflavik on suhteellisen etäisyydestä Euroopasta huolimatta erittäin suosittu maa. Se sisältää maailman kauneimmat ihmeet.

Bakun suosituimmat nähtävyydet
Bakun suosituimmat nähtävyydet

Baku - Azerbaidžanin pääkaupunki, sijaitsee Kaspianmeren rannikolla. Se houkuttelee miljoonia turisteja joka vuosi sen hämmästyttävän yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja luonnon kauneutta.

Havannan viehätys menneisyydestä
Havannan viehätys menneisyydestä

Talvilomajen alkaessa sinulla on oltava aikaa valita majoituspaikka. Yöpymispaikkana kannattaa harkita Kuuban pääkaupunkia Havannaa, jossa on runsaasti katedraaleja, temppeleitä, kirkkoja ja muita muinaisia rakennuksia, jotka ovat säilyneet siirtomaa-ajalta.