Loading icon
Atlantin tie
Atlantin tie

Länsi-Norjassa sijaitseva Atlantic Road (Atlanterhavsveien) on osa valtatietä 64, joka kulkee saariston saarten läpi yhdistäen Budin ja Kristiansundin asutukset, 8274 metriä pitkä.

12 asiaa Pittsburghissa yöllä
12 asiaa Pittsburghissa yöllä

Church Brew Works avattiin vuonna 1996 Lawrenceville Historic Districtissä. Tämä on ensimmäinen ja ainoa pubi Yhdysvalloissa, joka sijaitsee aivan historiallisessa kirkossa. Pyhän Johannes Kastajan kirkko rakennettiin vuonna 1902, mutta se vaurioitui tulipalossa vuonna 1915. Kirkkorakennus on muutettu pienipanimoksi ja ravintolaksi, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin. Alkuperäiset penkit leikattiin ja käsin viimeisteltiin ruokapöytiin sopivaksi, kun taas penkkien tammea käytettiin baarin rakentamiseen. Siellä on alkuperäisiä kuusilattiat, alkuperäiset lyhdyt ja tiilet, jotka selvisivät rippihuoneen purkamisesta. Teräs- ja kuparisäiliöt hohtavat alttarilla.

Ateena - erityinen kreikkalainen kaupunki, jolla on historiallista perintöä
Ateena - erityinen kreikkalainen kaupunki, jolla on historiallista perintöä

Kreikan pääkaupunki tekee vaikutuksen historiallisella ja kulttuuriperinnöllään, eikä mikään kaupunki maailmassa voi tehdä näin elävää vaikutelmaa. Ateena on erityinen kaupunki, jolla on rikas menneisyys ja upeat todisteet muinaisesta sivilisaatiosta, joka synnytti maailmandemokratian. Tämä paikka on vaurauden alku ja muinaisen kulttuurin synty –   Akropolis, joka on maailman suosituin paikka, jossa on eniten turisteja.

Sri Lanka: hotellit, rannat
Sri Lanka: hotellit, rannat

Etelä-Aasian saarivaltio, jota kutsuttiin "Ceyloniksi" vuoteen 1972 asti, tuli tunnetuksi kaikkialla maailmassa eliittiteestä, jota kasvatettiin paikallisten asukkaiden vaalimilla smaragdiviljelmillä. Subekvatoriaalinen monsuuni-ilmasto tarjoaa optimaaliset olosuhteet rantalomalle kaikkina vuodenaikoina. Sri Lankassa hotellit ovat vieraanvaraisia ja viihtyisiä – paikalliset ovat onnistuneet luomaan trooppisen paratiisin tunnelman, joka ympäröi vieraitaan vilpittömällä vieraanvaraisuudella. Saapuessasi saarelle sinua tervehtivät kukkivat hedelmäpuut ja hyvin hoidetun puutarhan epätavallinen tuoksu.

Sydneyn parhaat nähtävyydet
Sydneyn parhaat nähtävyydet

Sydney on Australian suurin ja kuuluisin kaupunki. Se perustettiin vuonna 1788 Uudessa Etelä-Walesiin brittien rangaistussiirtokunnaksi. Tällä hetkellä se on maan tärkein poliittinen, kulttuurinen, kaupallinen ja taloudellinen keskus, roomalaiskatolisen ja anglikaanisen kirkon arkkipiispan toimipaikka. Se on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Australiassa. Jos lähitulevaisuudessa on suunnitteilla jännittävä matka Sydneyyn, kannattaa tutustua mielenkiintoisiin paikkoihin, joissa jokaisen turistin tulee käydä.

Maantiekuljetus Isossa-Britanniassa
Maantiekuljetus Isossa-Britanniassa

Britanniassa auto on jumala ja kuningas. Autonomistajien määrä on suuri - viime kädessä yksityiskäytössä olevia autoja on 22 miljoonaa. Tiet, erityisesti Kaakkois-Britanniassa, ovat Euroopan mantereen vilkkaimpia.

Prahan nähtävyydet
Prahan nähtävyydet

Euroopassa on monia nähtävyyksiä. Täällä jokainen kaupunki on täynnä historiaa, joten kun tulet Eurooppaan, lähde retkille epäröimättä.

Brysselin ja Amsterdamin kuuluisimmat museot
Brysselin ja Amsterdamin kuuluisimmat museot

On ihmisiä, jotka eivät halua jäädä liian pitkäksi aikaa ja he pyrkivät monipuolistamaan ulkomaanmatkojaan. Loistava tilaisuus on varata kiertue kahdessa maassa, esimerkiksi Belgiaan ja Alankomaihin.

Serbian lomakohteet
Serbian lomakohteet

Serbia on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka eivät kaipaa merta ja rantaa, niille, jotka pitävät aktiivisesta turistilomasta tai haluavat vain pitää tauon metropolin hälinästä, nauttia pienen rauhasta. ja hiljainen maa. Harvat ihmiset tietävät, että siellä on erittäin puhdasta ilmaa, ystävällisiä ihmisiä, erinomaisia lomakohteita ja kylpylöitä ja että monet tämän vaatimattoman valtion kaupungit ovat historiallisia keskuksia. Jos haluat vierailla tässä upeassa maassa, sinulla on vaikea valinta - on niin monia paikkoja, joissa jokaisen turistin tulisi ehdottomasti käydä. Tärkeimmät on lueteltu alla.

Retket Orvietossa, Italiassa: mikä on näkemisen ja vierailun arvoista uteliaille matkailijoille?
Retket Orvietossa, Italiassa: mikä on näkemisen ja vierailun arvoista uteliaille matkailijoille?

Orvieto on pieni keskiaikainen kaupunki Keski-Italiassa, joka sijaitsee laaksossa lähellä Paglia-jokea ja seisoo vaaleanpunaisen tuffin päällä.

Retket Jerusalemissa
Retket Jerusalemissa

Turistien pyhiin paikkoihin matkustaminen on aina ollut suurta mielenkiintoa. Ja kun 3 maailman voimakasta uskontoa on keskittynyt yhden maan alueelle - ortodoksisuus, islam ja juutalaisuus, niin oman uskontosi perusteiden tiedon rikastamisen lisäksi voit liittyä muiden muinaisten uskomusten suureen kulttuuriin. p>

Retket Phuketissa
Retket Phuketissa

Phuket on Thaimaan suurin saari, ja se on yhdistetty mantereeseen Sarasinin patosillalla. Koskemattomassa Andamaanienmeressä sijaitseva Phuket on kuin lapsuuden kuva eksoottisesta saaresta hedelmätarhoineen, vesiputouksine ja aurinkoisine rannoineen. Thaimaan Phuketiin suuntautuvat retket ovat aina olleet arvostetuimpia ja eliittiisimpiä lomavaihtoehtoja, mutta viime vuosina lomakeskuksesta on tullut helpommin saavutettavissa monille turisteille.