Loading icon
Matkavinkit Pariisin lomalle

Pariisi on suosittu matkakohde sekä viikonloppumatkalle että pidemmälle lomalle. Kaupunki hurmaa kävijänsä kauniilla arkkitehtuurillaan, herkullisella ruoallaan ja romanttisella tunnelmallaan.ariisi on suosittu matkakohde sekä viikonloppumatkalle että pidemmälle lomalle. Kaupunki hurmaa kävijänsä kauniilla arkkitehtuurillaan, herkullisella ruoallaan ja romanttisella tunnelmallaan.

Kuinka matkustaa Bosnia ja Hertsegovinaan budjetilla
Kuinka matkustaa Bosnia ja Hertsegovinaan budjetilla

Sodasta jääneistä arpeista huolimatta Bosnia on turvallinen ja elinvoimainen maa. Pääkaupungissa ja maaseudulla on paljon tekemistä.
Paikallisten ruokien alennusten hyödyntäminen voi auttaa säästämään ruokailukustannuksissa. Esimerkiksi perinteiset ruokalehdet tarjoavat usein pienen ja suuren annoksen cevapia (lihasormia). Pienempiä annoksia syövät maksavat vähemmän.

10 syytä lähteä lomalle Armeniaan
10 syytä lähteä lomalle Armeniaan

Armenia on upea maa täynnä kauniita luostareita ja kirkkoja. Siellä on myös uskomattomia luonnonmaisemia, kuten upea Dilijanin kansallispuisto.
Armenian ihmiset ovat uskomattoman ystävällisiä, ja he rakastavat tavata ulkomaalaisia. Ei ole harvinaista, että tuntemattomat ihmiset tarjoavat sinulle ruokaa tai juomaa, mikä on aina tervetullutta!

Kreikan suosituimmat museot
Kreikan suosituimmat museot

Tässä museossa on yksi maailman parhaista kreikkalaisten antiikkien kokoelmista, ja se kertoo tarinan Ateenan ja Kreikan noususta. Sen veistoskokoelma on vertaansa vailla.
Kifissiassa, lähellä Ateenan keskustaa sijaitsevassa museossa on useita erilaisia kokoelmia. Löydät veistoksia, maljakoita ja pieniä esineitä.

Kuinka matkustaa Sydneyyn budjetilla
Kuinka matkustaa Sydneyyn budjetilla

Sydney on erittäin kallis kaupunki, mutta siellä on paljon asioita, joita voit tehdä, kun haluat vierailla siinä budjetilla.
Yksi parhaista tavoista säästää rahaa Sydneyssä on majoittua hostellissa. Nämä paikat ovat usein halvempia kuin hotellit, ja ne sopivat erinomaisesti matkatovereiden tapaamiseen ja ystävyyssuhteiden solmimiseen.

Islannin kansallispuistot
Islannin kansallispuistot

Islanti on maa, joka on täynnä luonnon kauneutta. Mahtavista kallioista ja jäävuorista dramaattisiin vesiputouksiin, geysireihin ja vuoriin – tässä uskomattomassa kohteessa on jokaiselle jotakin!
Tulen ja jään maalla on useita kansallispuistoja, jotka ovat vierailun arvoisia. Opi oppaastamme kaikki, mitä sinun tulee tietää näillä suojelualueilla vierailemisesta!

Merkittäviä paikkoja Tukholman ympäristössä
Merkittäviä paikkoja Tukholman ympäristössä

Tukholma on yksi Euroopan kauneimmista ja valovoimaisimmista kaupungeista. Tässä on joitain kaupungin merkittävimmistä vierailukohteista.
Ruotsin pääkaupungissa on monia museoita ja gallerioita, mutta siellä on myös vähemmän tunnettuja, joihin kannattaa tutustua! Jos olet esimerkiksi valokuvauksen ystävä, katso Fotografiska.

Jakartan parhaat nähtävyydet
Jakartan parhaat nähtävyydet

Jakartassa on laaja valikoima nähtävyyksiä, jotka kattavat maan historian aina nykypäivään asti. Pääkaupungin ikonisista maamerkeistä vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin, jotka auttavat sinua ymmärtämään Indonesian ainutlaatuista kulttuuria, tässä on joitain kaupungin parhaista nähtävyyksistä.
Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Kota Tua tai Batavian vanhakaupunki. viehättävä alue, joka on täynnä kahviloita ja museoita. Siellä on myös mukulakivinen keskusaukio, jossa voit ihailla sitä ympäröivien hollantilaisten siirtomaarakennusten kauneutta.

Kesämatkalla Norjassa
Kesämatkalla Norjassa

Norjassa matkustaminen on aina jännittävä kokemus, mutta siitä tulee vieläkin palkitsevampaa, kun vierailet maassa kesällä. Lämmin sää ja pitkät päivät antavat mahdollisuuden nauttia joistakin maan kauneimmista paikoista, mukaan lukien sen upeista vuonoista.

Ranska on romanssin, muodin ja kauniin luonnon maa
Ranska on romanssin, muodin ja kauniin luonnon maa

Ranska valloittaa ensi silmäyksellä kauneimmilla maisemilla, arkkitehtonisilla ihmeillä, mukavilla lomakohteilla ja kulinaarisilla mestariteoksilla. Maailman romanttisin maa, kuten ennenkin, valloittaa Provencen ja Burgundin mehukkaiden ja viehättävien maisemien kauneudella ja raikkaudella. Romantiikka ja ylellisyys kauniina yhdistelmänä ilmentyvät Versaillesin, Fontainebleaun palatsikompleksien kauniissa arkkitehtuurissa, ja Carcassonnen linnojen tiukka ja valloittamaton kauneus näyttää salaperäisesti kauniin luonnon taustaa vasten.

8 mielenkiintoista kaupunkia vierailla Israelissa
8 mielenkiintoista kaupunkia vierailla Israelissa

Israel tarjoaa laajan valikoiman rantalomakohteita, historiallisia ja luonnollisia nähtävyyksiä, ja se on pyhä paikka, joka houkuttelee eri uskontokuntia edustavia pyhiinvaeltajia. Matkustaminen ympäri maata on tärkeä kokemus jokaiselle ihmiselle.

Thaimaan nähtävyydet
Thaimaan nähtävyydet

Kaakkois-Aasian maiden joukossa, kuten Vietnam, Laos, Kambodža, Malesia ja monet muut (joita on yhteensä yksitoista), Thaimaa on saavuttanut erityisen suosion nykyaikaisten matkailijoiden keskuudessa.