Loading icon

Thaimaan nähtävyydet

Kaakkois-Aasian maiden joukossa, kuten Vietnam, Laos, Kambodža, Malesia ja monet muut (joita on yhteensä yksitoista), Thaimaa on saavuttanut erityisen suosion nykyaikaisten matkailijoiden keskuudessa.

Thaimaa on ainutlaatuinen paikka luonteeltaan ja olemukseltaan. Siinä yhdistyvät selittämättömällä tavalla henkisyys, moraali ja epätavallinen irtautuminen muusta maailmasta nykyaikaisuuteen, edistyksellisyyteen ja jopa jossain määrin irstailuon.

Monet turistit pitävät auton vuokraamista yhtenä parhaista tavoista nauttia. kaikki mitä Thaimaalla on tarjottavanaan. Turistiluokan auton vuokraus Bangkokissa maksaa noin 15 euroa päivässä, Phuketin lentokentällä noin 16 euroa päivässä.

Tulee vaikutelma, että kaksi täysin erilaista maailmaa ovat astuneet samalle maapallolle, ja tietäen toistensa olemassaolosta, tuntemattoman "taikuuden" ansiosta ne joskus eivät edes tapaa.

Tietenkin tätä väitettä voidaan pitää vain metaforisena sanankäänteenä, koska monet Lounais-Indokiinan alueella asuvat uskonnon kannattajat ja ihailijat yrittävät vaikuttaa joidenkin kansalaistensa moraalinvastaiseen käyttäytymiseen, vaikka kaikki heidän työnsä tästä aiheesta ei aina voi vaikuttaa ja jollain tavalla rauhoittaa Thaimaan osavaltion erityisen väkivaltaisia tai liian "energiaisia asukkaita".


Tätä "kuvaa" eri näkökulmasta katsottuna voi puhua täällä paikkansa löytäneiden ihmeiden monimuotoisuudesta ja aidosta loistosta.
Yksi näistä Thaimaan nähtävyyksistä, jotka ovat jollain tavalla Luonteeltaan "yksinomaista" voidaan kutsua Smaragdibuddhan temppeliksi.

Tämä patsas alkaa legendan mukaan kaukaisessa 1460-luvussa. Olemassaolon päätepisteeksi hän valitsi temppelin nimeltä Wat Phra Keo, jonne hänet kuljetettiin heti "uuden talon" rakentamisen valmistuttua vuonna 1780 Bangkokissa. .

Tämän paikan pyhyyttä ja koskemattomuutta voidaan arvioida kahdesta nyt saatavilla olevasta pisteestä. Ensimmäinen seikka, kuten turistit ja historioitsijat sanovat, on ensimmäinen silmäys, jonka heität majesteettiseen temppeliin, ja toinen sisältää useita sääntöjä:

  • Et voi mennä temppelin alueelle kengät jalassa. ;
  • Naiset eivät saa mennä buddhalaisille rukouksille tarkoitettuihin tiloihin ja uskonnollisten rituaalien paikkoihin;
  • Naiset, joiden shortsit ovat polvea korkeammat, eivät saa mennä Smaragdibuddhan temppelin alueelle.

Tämä palatsi on yksi tärkeimmistä ja pyhistä paikoista Thaimaa.


Opata tämän ainutlaatuisen maan ympäristöön sisältää sekä ainutlaatuiset luonnonpuistot ja museot, näyttelygalleriat ja arkkitehtoniset monumentit että klubit, ravintola- ja viihdekompleksit, jotka ovat suosittuja nuoren väestön ja turistien keskuudessa.

Siten Thaimaa personoi "maailmojen erottamisen". Aamu- ja iltapäivällä voit nauttia kulttuuriperinnöstä, retkistä ja yksinkertaisista kävelyretkistä tämän planeettamme lämpimän ilmastoalueen laajuuksien läpi. Ja ilta- ja yöaika, ikään kuin olisi olemassa vain modernin teknologian kehityksen ja kaikenlaisen viihteen osoittamiseksi.

Valitettavasti nyky-yhteiskunnassa tämä todella epätavallinen ja kulttuurisesti rikas maa ei ole enää samaa suosiota kuin muutama vuosi sitten.
Tämän tapahtuman pääasia, jonka ilmeisesti tietävät jokainen vähintään 15 vuotta täyttänyt henkilö, on transvestiittien ja seksialan kehitystä. Tämän tosiasian perusteella voidaan esittää kysymys: "Miksi Thaimaan kaltainen lupaava ja kulttuurisesti rikas maa jollain tapaa pilasi suosionsa turistien silmissä?"

Usko pois itseltäsi ja läheisiltäsi mahdollisuus tutustua tämän vertaansa vailla olevan paikan kulttuuriin, sen historiaan ja tapoihin on täysin typerää viitaten joidenkin ihmisten mielestä moraalin vastaisiin tekoihin. Ei kannata ajatella sitä niin vakavasti. Ilman tahtoasi ja oma-aloitteisuuttasi kukaan ei uskalla puuttua rauhallisiin kävelyretkiin Thaimaassa, Phuketin Pattayan nähtävyyksissä, jossa on jopa 7 ihmettä. Kaikki maat eivät voi ylpeillä sellaisella monimuotoisuudella.

Voit epäilemättä saada unohtumattoman - upean kokemuksen. Ehkä tämän kulttuurin rukousta tai rituaalia opiskellessaan voit hankkimasi tiedon lisäksi löytää itsestäsi jotain uutta, jota sinä tai kukaan muu ei ole koskaan tuntenut.