Loading icon

Ranska on romanssin, muodin ja kauniin luonnon maa

Ranska valloittaa ensi silmäyksellä kauneimmilla maisemilla, arkkitehtonisilla ihmeillä, mukavilla lomakohteilla ja kulinaarisilla mestariteoksilla. Maailman romanttisin maa, kuten ennenkin, valloittaa Provencen ja Burgundin mehukkaiden ja viehättävien maisemien kauneudella ja raikkaudella. Romantiikka ja ylellisyys kauniina yhdistelmänä ilmentyvät Versailles'n, Fontainebleaun palatsikompleksien kauniissa arkkitehtuurissa, ja Carcassonnen linnojen tiukka ja valloittamaton kauneus näyttää salaperäisesti kauniin luonnon taustaa vasten.
Turistit harkitsevat auton vuokraamista. yksi parhaista tavoista nauttia kaikesta, mitä Ranskalla on tarjottavanaan. Turistiluokan auton vuokraus Cannesissa maksaa noin 19 euroa päivässä, Lillessä noin 18 euroa päivässä.
Ranskalainen viehätys
Epäilemättä tämän maan voidaan katsoa olevan matkailumaan johtava asema, ja se houkuttelee hienostuneita ja hyvin hoidettuja lomakohteita Cote d'Azurilla ja Aquitainella. Ranskalaisia pidetään vauraana maana gastronomian, muodin ja lääkkeiden alalla. Bordeaux'n viinit ovat todella upeita ja ovat Euroopan maiden ykköspaikkoja.
Rakastavien ja romanttisten treffien kaupunki on tietysti kaikkien suosikki Pariisi. Matkailijoilla, jotka haaveilevat Pariisin näkemisestä, on mahdollisuus tulla tänne arvostamaan arkkitehtonisten monumenttien kauneutta, loistoa ja uskonnollisten rakennusten - upean kauneuden kirkkojen ja temppelien - rauhaa. Tämä paikka houkuttelee kaikkia kaiken epätavallisen ja alkuperäisen rakastajia. Tänne saapuessaan he saavat eläviä vaikutelmia erilaisten nähtävyyksien loistosta, jotka koristavat Pariisin aukioita ja katuja eri aikakausien arkkitehtonisten tyylien käsittämättömällä kauneudella ja loistolla.


Kauniita paikkoja romanssin maassa
Disneyland tarjoaa miellyttävän kokemuksen aikuisille ja lapsille, ja tämä johtuu ensisijaisesti viihteestä, joka teki vierailusta todella vaikuttavan. Tätä paikkaa pidetään Ranskan pääkaupungin upeimpana – vierailijat viihtyvät satujen maagisessa maailmassa.


Monte Carloa pidetään yhtenä kauneimmista lomakohteista. Tämä paikka on saavuttanut suosiota mukavien hotellien, tyylikkäiden kauppojen ja ravintoloiden, aurinkoisten rantojen ja uhkapelikasinoiden ansiosta. Tämä maailmanlaajuinen lomakohde tarjoaa iloa taivaallisen ilmaston ja Välimeren rannikon ystäville. Täällä olevalla vedellä on uskomattomia ominaisuuksia - todella parantavaa ionien ja muiden arvokkaiden aineiden suuren pitoisuuden ansiosta.


Versailles valloittaa ja kiehtoo rikas historiallinen ja arkkitehtoninen perintö, joka näkyy menneisyyden piirteet säilyttäneiden vanhojen korttelien viehätysvoimassa. Upea ja kuninkaallinen paikka valloittaa ylellisyydellä ja viehätysvoimalla joka kolkassa, ja jokainen täällä vieraileva haluaa nähdä ja oppia lisää palatsin elämästä, joka tapahtuu kauneimmissa halleissa, joissa on ylelliset sisätilat ja kauniit puistot, jotka hämmästyttävät suihkulähteiden kauneudella. ja veistosten armo.
Ranska lumoaa kirjaimellisesti kaikesta, mitä sen alueella on, olipa kyseessä sitten lukuisat Bordeaux'n viinitarhat tai Provencen laventelipellot. Muinainen arkkitehtuuri, lomakohteiden mukavuus, monien kaupunkien ja maakuntien vieraanvaraisuus, museoiden historiallinen ja kulttuurinen merkitys, jatkuva viihde baareissa ja yökerhoissa päivin ja öin – kaikkia näitä etuja ja ominaisuuksia voidaan luetella loputtomiin.