Loading icon
Jakartan parhaat nähtävyydet
Jakartan parhaat nähtävyydet

Jakartassa on laaja valikoima nähtävyyksiä, jotka kattavat maan historian aina nykypäivään asti. Pääkaupungin ikonisista maamerkeistä vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin, jotka auttavat sinua ymmärtämään Indonesian ainutlaatuista kulttuuria, tässä on joitain kaupungin parhaista nähtävyyksistä.
Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Kota Tua tai Batavian vanhakaupunki. viehättävä alue, joka on täynnä kahviloita ja museoita. Siellä on myös mukulakivinen keskusaukio, jossa voit ihailla sitä ympäröivien hollantilaisten siirtomaarakennusten kauneutta.

Buddhan temppeli Balilla
Buddhan temppeli Balilla

Balin turistit ovat erittäin varovaisia temppeleiden suhteen. Pyhä paikka on melkein viimeinen nähtävyys, jossa he vierailevat. Koska eurooppalaisille tämä on mystinen ja jopa pelottava paikka. Samaa mieltä, ei ole kovin miellyttävää nähdä veistoksia inhottavista nisäkkäistä tai lepakoista temppelin sisäänkäynnillä. Eurooppalaisille temppelien toiminnan ja koristelun käsite on käsittämätön. Siksi melkein joka toinen matkustaja jättää temppelin vaikutelmien alla. Ovatko tällaiset temppelit mielenkiintoisia vierailla vai ovatko ne edelleen vaarallisia, siitä lisää myöhemmin.