Loading icon
Kuinka matkustaa Sydneyyn budjetilla
Kuinka matkustaa Sydneyyn budjetilla

Sydney on erittäin kallis kaupunki, mutta siellä on paljon asioita, joita voit tehdä, kun haluat vierailla siinä budjetilla.
Yksi parhaista tavoista säästää rahaa Sydneyssä on majoittua hostellissa. Nämä paikat ovat usein halvempia kuin hotellit, ja ne sopivat erinomaisesti matkatovereiden tapaamiseen ja ystävyyssuhteiden solmimiseen.

Sydneyn parhaat nähtävyydet
Sydneyn parhaat nähtävyydet

Sydney on Australian suurin ja kuuluisin kaupunki. Se perustettiin vuonna 1788 Uudessa Etelä-Walesiin brittien rangaistussiirtokunnaksi. Tällä hetkellä se on maan tärkein poliittinen, kulttuurinen, kaupallinen ja taloudellinen keskus, roomalaiskatolisen ja anglikaanisen kirkon arkkipiispan toimipaikka. Se on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Australiassa. Jos lähitulevaisuudessa on suunnitteilla jännittävä matka Sydneyyn, kannattaa tutustua mielenkiintoisiin paikkoihin, joissa jokaisen turistin tulee käydä.

Mitä nähdä Yallingupissa, Australiassa
Mitä nähdä Yallingupissa, Australiassa

Yallingup on suosittu lomakohde turistien keskuudessa, jotka tulevat majoittumaan lomamökkeihin ja nauttimaan surffausrannoista. Se sijaitsee Lounais-Länsi-Australian rannikolla, Margaret Riverin ja Manjimupin välissä.