Loading icon
Missä talvehtia Euroopassa
Missä talvehtia Euroopassa

Työmarkkinoilla tulee päivä päivältä yhä enemmän etätyötarjouksia ulkomaille, ja syyt tähän ovat varsin ilmeiset: yritys voi säästää toimistovuokrassa ja kaluston hankinnassa, ja työntekijöiden palkkaamisen maantiede kasvaa. dramaattisesti. Se on myös erittäin kätevä työntekijöille. Voit asua missä päin maailmaa tahansa ja työskennellä samaan aikaan. Tämä on erityisen tärkeää kylmällä talvikaudella.

Maailman korkein rakennus
Maailman korkein rakennus

Burj Khalifa, arabiasta. "Khalifa Tower" on maailman korkein rakennus - 828 m ja monikerroksisin - 163 kerrosta, lukuun ottamatta 48 teknistä ja maanalaista kerrosta. Pilvenpiirtäjällä on maailman pisin torni - 180 metriä. Tämä mahtava rakennus sijaitsee Dubaissa (UAE).

Brysselin ja Amsterdamin kuuluisimmat museot
Brysselin ja Amsterdamin kuuluisimmat museot

On ihmisiä, jotka eivät halua jäädä liian pitkäksi aikaa ja he pyrkivät monipuolistamaan ulkomaanmatkojaan. Loistava tilaisuus on varata kiertue kahdessa maassa, esimerkiksi Belgiaan ja Alankomaihin.

Retket Phuketissa
Retket Phuketissa

Phuket on Thaimaan suurin saari, ja se on yhdistetty mantereeseen Sarasinin patosillalla. Koskemattomassa Andamaanienmeressä sijaitseva Phuket on kuin lapsuuden kuva eksoottisesta saaresta hedelmätarhoineen, vesiputouksine ja aurinkoisine rannoineen. Thaimaan Phuketiin suuntautuvat retket ovat aina olleet arvostetuimpia ja eliittiisimpiä lomavaihtoehtoja, mutta viime vuosina lomakeskuksesta on tullut helpommin saavutettavissa monille turisteille.

Yhdistämme shoppailun ja unohtumattoman loman Euroopassa
Yhdistämme shoppailun ja unohtumattoman loman Euroopassa

Mikä lomassa Euroopassa viehättää? Vastaus tähän kysymykseen voi kestää jopa 8 sivua kevyttä tekstiä. Emme kuitenkaan luettele kaikkia sen etuja, vaan jätämme tämän hyödyllisen liiketoiminnan seuraavaan kertaan ja keskitymme vain ostoksille - yhteen Euroopan matkan tärkeimmistä viihteistä.

Parhaat maat häämatkalle. Top-4
Parhaat maat häämatkalle. Top-4

Kuherrusmatkailun tapa juontaa juurensa muinaisista ajoista. Noihin aikoihin vastapariset menivät etsimään maata rakentaakseen kotinsa. Tämä perinne on säilynyt nykyaikaisille nuorille. Häätöiden jälkeen haluat olla yksin, rentoutua ja ottaa aikaa rakkaallesi. Perheen varallisuudesta riippumatta kaikki yrittävät noudattaa tätä perinnettä meidän aikanamme.

Kuinka pakata matkalaukkusi oikein
Kuinka pakata matkalaukkusi oikein

Kun lähdet retkelle ja valmistelet kaikkea matkalaukun pakkaamiseen tarvittavaa, sinun tulee ohjata ennen kaikkea tervettä järkeä ja logiikkaa.