Loading icon

Retket Phuketissa

Retket Phuketissa

Phuket on Thaimaan suurin saari, ja se on yhdistetty mantereeseen Sarasinin patosillalla. Koskemattomassa Andamaanienmeressä sijaitseva Phuket on kuin lapsuuden kuva eksoottisesta saaresta hedelmätarhoineen, vesiputouksine ja aurinkoisine rannoineen. Matkat Thaimaan Phuketiin ovat aina olleet arvostetuimpia ja eliittiisimpiä lomavaihtoehtoja, mutta viime vuosina lomakeskuksesta on tullut helpommin saavutettavissa monille turisteille.

Kokeneet matkustajat varaavat mieluummin auton Thaimaasta etukäteen verkossa, vertaavat hintoja, arvioita ja arvosteluja. Esimerkiksi Bangkokin lentokentällä voit varata auton lähes 15 eurolla päivässä, Phuketin lentokentällä hinnat alkavat 13. euroa päivässä.

Upea Phuketin saari Thaimaassa täyttää elämäsi uusilla väreillä, saa sinut unohtamaan joka hetken ahdistukset ja raskaan arjen. Auringonlaskun jälkeen lomakeskuksen aktiivinen elämä vasta alkaa. Phuketin saaren yökerhot, diskot ja baarit tarjoavat vieraileville turisteille kaikenlaista viihdettä jokaiseen makuun. Thaimaan Phuketissa voit myös rentoutua täysin meren rannikon lumivalkoisilla rannoilla, jotka on varustettu kaikella mitä tarvitset. Phuket on myös vesiviihdekeskus, jossa voit harrastaa laitesukellusta ja muita vesiaktiviteetteja.

Koralliriutat ja meren elämä ilmestyvät eteenne kaikessa loistossaan, aina silmiinpistävän kirkkailla väreillä ja hämmästyttävällä luonnon kauneudella. Sarasinin pato, jota pitkin moottoritie kulkee, mahdollistaa matkailijoiden pääsyn Thaimaan upeisiin kansallispuistoihin, jotka sijaitsevat mantereella. Turisteille Thaimaan kasviston ja eläimistön eksoottiset edustajat ovat todellinen ilmestys. Phuketin ainutlaatuinen kauneus ja viehätys on jo tehnyt siitä suosituimman lomakeskuksen tuhansille matkailijoille ympäri maailmaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus rentoutua tällä upealla trooppisella saarella.Phuketin luonnon kauneus yhdistettynä moitteettoman länsieurooppalaisen palvelun ja kaikenlaisen viihteen mereen antaa sinulle monia valoisia ja maagisia minuutteja.