Loading icon

Missä talvehtia Euroopassa

Jos haluat viettää talven jossain lämpimässä maassa Euroopassa, sinun on varmasti vastattava seuraaviin kysymyksiin:


1. Mikä maa, jossa on lämmin ilmasto ja kulttuuriohjelma, kannattaa valita?

2. Mistä löytää työtä?

3. Millaista työtä löytää?

Työmarkkinoilta tulee päivä päivältä yhä enemmän etätyötarjouksia ulkomaille, ja syyt tähän ovat varsin ilmeiset: yritys voi säästää toimistovuokrassa ja laitteita, ja työntekijöiden palkkaamisen maantiede kasvaa dramaattisesti. Se on myös erittäin kätevä työntekijöille. Voit asua missä päin maailmaa tahansa ja työskennellä samaan aikaan. Tämä on erityisen tärkeää kylmänä talvikautena.

Etätyöhön ei kuitenkaan tarvitse rajoittua, kun kokopäivätyötä löytyy lämpimästä Euroopan maasta. Tämä on loistava tilaisuus yhdistää matkustaminen ja työ. Eli voit työskennellä sekä etänä että toimistossa ja nauttia maan kulttuurista ja sen paikallisten asukkaiden yhteiskunnasta.

Joten ensiksi kannattaa valita mieleisesi työn valinta. ja mahdollisuuksia. Voit tehdä tämän vierailemalla Norjan ulkomailla työpaikkoja koskevalla verkkosivustolla. Täällä on monia erilaisia työpaikkoja, kuten norjaa puhuva matkatoimisto, sisällönmoderaattori, sosiaalisen median sisältöanalyytikko, asiakaspalveluasiantuntija, kasinopelien juontaja ja monet muut. Kuten näette, täältä löydät helposti työtä sekä toimistossa että etänä.

Lisäksi voit päättää vapaasta työpaikasta myös maan, jossa haluat viettää talven.

Mikä maa, jossa on lämmin ilmasto ja kulttuuriohjelma, kannattaa valita?

Euroopassa on kymmeniä ellei satoja kaupunkeja ja alueita, joista valita, kun on päätettävä, minne lähteä talvehtimaan Euroopassa. Kuten Valletta, Maltan pääkaupunki - Euroopan aurinkoisin pääkaupunki, Algarve ja Lissabon Portugalissa, Barcelona, ​​Malaga ja Costa del Sol Espanjassa, Sisilia Italiassa tai Kypros.

Jos sinulle on tärkeää uida rannalla, silloin kannattaa harkita Azorit, Albania, Baleaarit, Bosnia ja Hertsegovina, Bulgaria, Kanariansaaret, Kypros, Korfu, Las Palmas tai Gran Canaria.

Parhaiden talvikaupunkien tai -maiden valitseminen , ehdotamme niiden arvioimista seuraavien kriteerien mukaan:

1. Tammikuun keskilämpötila:
Esimerkiksi tammikuun keskilämpötila on 20 astetta tai enemmän, mutta myös keskilämpötila 16 celsiusastetta, koska talvi voi olla hyvää aikaa sesongin ulkopuolella ja matkustaa ruuhkaisiin kaupunkeihin.< vahva>
2. Mahdollisuuksia matkustamiseen ja virkistäytymiseen: kulttuurikohteiden ja urheilupaikkojen saatavuus.

Olemme pohtineet mielestämme houkuttelevimmat kohteet ja esittelemme ne valittavaksi.

1. Espanja: Gran Canaria, Costa del Sol ja muut

Manner-Espanjan etelärannikko kuuluu Andalusiaan. Costa del Solin ja Costa de la Luzin eteläisimmät rannat ovat nimensä mukaisia, jopa talvella on hyvin vähän pilvisiä tai sateisia päiviä. Tammikuussa rannikolla lämpötila pidetään noin + 15-16 ° С. Monet lomakylät sopivat sekä nuorille että pariskunnille. Huvipuistot, oceanariumit, delfinaariot ja jopa pingvinaariot ovat avoinna turisteille. Köysirata vie sinut vuorille, josta avautuu kaunis näkymä merelle ja ympäristöön. Lomakeskuselämä ei pysähdy edes talvikuukausina

Jos lämpötila kuitenkin laskee yöllä, tarkista aina, onko huone lämmitetty varauksen yhteydessä.

Kanariansaaret

Välimerellä Espanja omistaa Baleaarit ja Atlantin valtamerellä kuuluisat Kanariansaaret. Lisäksi tammikuun lämpöisten paikkojen luettelomme kärjessä on Kanariansaaret. Ne sijaitsevat melkein Afrikan rannikolla. Kanarian tärkeimpiä saaria - Teneriffaa, Palmaa ja Gran Canariaa - kutsutaan pienoismantereiksi. Täällä voit vierailla usealla vuodenajalla samanaikaisesti. Vuoristossa kahden kilometrin korkeudessa on kesälläkin lunta, ja rannikolla ja talvella lämpötila pidetään + 20 ° С:ssa.

Keskilämpötila Tammikuu: maksimi 20° / vähintään 13°.

Mahdollisuus seikkailulle:
mustat hiekkarannat, uinuva tulivuori ja paikallinen väestö, joka rakastaa ruokaa, musiikkia ja tanssia.

Vaikka Espanjan Kanariansaaret ovat kalliimpia kuin Kaakkois-Aasia, ne ovat silti unelmien täyttymys niille, jotka haluavat työskennellä toiseen maahan. Upea sää, edulliset majoitushinnat ja aikavyöhykkeet tekevät niistä suosittuja talvilomamatkaa etsivien keskuudessa.

Maisemien rannoilta sademetsiin ja tulivuoren kraattereihin ympäröimillä saarilla on paljon suotuisia seikkailumahdollisuuksia. Las Palmas on kävelykelpoinen kaupunki, jossa on runsaasti työskentelytiloja, suhteellisen halpaa majoitusta ja paljon tekemistä vapaa-ajallasi. Vinkki: saarielämässä on kyse ulkoilusta ja surffaustunnille ilmoittautumisesta!

Barcelona

Barcelona on suurkaupunkiparatiisi talvehtimiseen Euroopassa.

Tammikuun keskilämpötila:
korkein 13° / 7°.

Seikkailupotentiaali :
Opi tämän Espanjan rannikkokaupungin erinomaisesta arkkitehtuurista, uskomattomasta ruoasta ja kosmopoliittisesta tunnelmasta.

Vaikka Barcelona on yksi listan viileimmistä kaupungeista, sää on edelleen leuto ympäri vuoden, ja matkailun lisääntyessä -kausi voi olla paras aika tutkia ilman väkijoukkoja. Se voi olla upea kiertue vuokra-autolla.

Barcelonan kohokohta on ehdottomasti Gaudin ulkomainen arkkitehtuuri, ja sinun kannattaa varata muutama päivää vierailla uskomattomassa Casa Batllóssa, Parc Güellissa ja Sagrada Familiassa. Töiden jälkeen voit nauttia siestasta ja lähteä sitten kävelylle vilkkaalle Las Ramblasille ja yhdelle Euroopan parhaista gastronomisista yrityksistä.

Täällä saat lisätietoja oleskelukortin hankkimisesta Espanjassa.

2. Italia

Italian kaduilla kävellessä vaatekaappi on valittava erikseen jokaiselle kaupungille.

Lämpimin alue tammikuussa on Sisilia
: +15°С (yöllä +9°С). Tällä hetkellä Napolissa mantereella + 13 ° C päivällä (+ 5 ° C yöllä). Talvi-ilta Sorrentossa ilahduttaa sinua samalla lämpötilalla. Talvet Etelä-Italiassa ovat leutoja. Vertailun vuoksi: Roomassa +11°С, tuulta ja kosteutta, Venetsiassa +6°С ja tulvia, Milanossa viileää, +6°С, Firenzessä +9°С.

Mahdollisuus seikkailuihin: Talvikuukausina autonvuokrahinnat ovat 15–30 % alennetut, ilmaista pysäköintitilaa on helpompi löytää, ja nähtävyydet ovat vapaat turistijoukoista.

Sisilian saari

Italiassa sijaitsevalla Sisilian saarella aurinko paistaa 330 päivää vuodessa. Tarvitset lämpimiä neuleita vain, jos haluat mennä vuorille. Leuto ilmasto ja lämmin sää (15-20°C) ovat ihanteellisia patikointiin ja nähtävyyksiin tutustumiseen.

Sisilia tammikuussa on rehevän kasvillisuuden peitossa. Mantelipuut alkavat kukkia valkoisena ja vaaleanpunaisena. Alue on mielenkiintoinen kivi-mäkisen kohokuvionsa ja Euroopan korkeimman aktiivisen tulivuoren Etnan vuoksi, jonka ympärillä on luonnonsuojelualue.

Sisilian saaren nähtävyydet eivät ole huonompia kuin Mannerosan muinaiset monumentit. maa. Sisilialla on oma arkkitehtoninen tyylinsä - Sisilian barokki, sillä on oma temppelilaakso. Pääkaupungin Palermon jälkeen Sisilian tärkeimmät kaupungit ovat Messina, Syracuse ja Catania. Palermon perustivat foinikialaiset, Syrakusan ja Messinan kreikkalaiset. Catania on kiinnostava Etna-tulivuoren basaltista ja kovettuneesta laavasta rakennetuista rakennuksista.

Jokainen saaren kaupunki on ainutlaatuinen, esimerkiksi kaunis Taorminan lomakohde lumoaa edelleen luovia persoonallisuuksia ja boheemeja.

Venetsia

Vaikka Venetsian lämpötilat eivät ole talvella lämpimiä, monet pitävät tätä kaunista Canal Cityä parhaimmillaan tällä kaudella, etenkin lumen alla. Lisäksi vierailijoille tarjotaan myös hotelli- ja lentolippujen hintoja, jotka ovat vuoden alhaisimmat. Ohita väkijoukkoja välttämällä viikkoja Carnevale di Venezia -festivaalin ympärillä ja hyödyt lyhyemmistä jonot suosituille nähtävyyksille sekä paremmat mahdollisuudet kokea Venetsian autenttisempia puolia. Pakkaa tavarasi ja kävele paksun sumun läpi, joka usein laskeutuu kanavien ympärille, ja saat erityisen vaikuttavia tunnelmakuvia. Voit silti nauttia gondoleista, kun ne kulkevat ympäri vuoden, ja kylmällä säällä gondolierit tarjoavat peittoja halattavaksi.

3. Portugali

Portugali kilpailee Espanjan ja Italian kanssa paitsi lämpimällä talvella säällä, myös nähtävyyksillä. Eurooppalaisten ja eteläamerikkalaisten kulttuurien sekoitus antaa maalle ainutlaatuisen maun. Lämpimin asia Portugalissa tammikuussa on Madeiran saarella + 18-19 ° С. Muita Portugalin omaisuutta Atlantin valtamerellä ovat Azorit, mutta talvella on sumuista ja sateista. Azoreilla lunta ei kuitenkaan sada ollenkaan.

Tammikuu keskilämpötila:
maksimi 15° / minimi 9°.

Mahdollisuus seikkailu:
vanhan Euroopan kauneus kohtaa vilkkaan modernin kaupunkimaiseman.

Kaikki suuren eurooppalaisen kaupungin mukavuudet ja infrastruktuuri sekä leuto ilmasto ja edulliset hinnat tekevät Lissabonista erinomaisen valinnan talvi nomadi. Lisää joukkoon paljon työskentelytiloja, joista voit vuokrata työpöydän ja Wi-Fi-yhteyden, kaunista arkkitehtuuria, herkullista ruokaa, vilkasta yöelämää ja kätevät kulkuyhteydet. Vaikka ei luultavasti ole hyvä idea vierailla tammikuussa Portugalin rannoilla, joiden keskilämpötila on 15 astetta, siellä on tarpeeksi lämmintä lähteä vakavalle kaupunkimatkalle.

Sagres

Tämä suosittu talvikohde, joka sijaitsee Algarven lounaiskärjessä, houkuttelee monia golfaajia ja surffaajia viileille, aurinkoisille rannoilleen talvella. Tämä on aika, jolloin Atlantin aallot ovat kimmoisimmillaan ja saavuttavat huippunsa, kun taas nämä maalaukselliset hiekkaosuudet ovat vapaita kesäisistä väkijoukoista. Siellä on myös runsaasti golfkenttiä, kuten Boavist ja 18-reikäinen Espiche, jotka sijaitsevat ekologisella suojelualueella, jossa harrastajat odottavat innolla, että pääsevät pelaamaan pari kierrosta auringon miellyttävän lämmön alla. Pilvien ilmaantuessa myrskyn tarkkailijoilla on mahdollisuus katsella ja kuulla massiivisten aaltojen törmäämistä rantaan. Siellä on myös monia kauniita kalastajakyliä, majesteettisia linnoja ja luonnonkauniita kävelyretkiä korkkitammien keskellä.

Portugalin julkisten palvelujen virallinen verkkosivusto
voi selventää kaikkia yksityiskohtia oleskeluluvan saamisesta tähän maahan.

Riippumatta siitä, mitä mieltä olette talvipaosta lumimaan ihmeistä lämpimiin maihin ja kaupunkeihin, olemme varmoja, että listaamamme eurooppalaiset kohteet rohkaisevat sinua pakata ja lähteä tielle talvea varten.