Loading icon

Yhdistämme shoppailun ja unohtumattoman loman Euroopassa

Mikä lomassa Euroopassa viehättää? Vastaus tähän kysymykseen voi kestää jopa 8 sivua kevyttä tekstiä. Emme kuitenkaan luettele kaikkia sen etuja, vaan jätämme tämän hyödyllisen liiketoiminnan seuraavaan kertaan, ja keskitymme vain ostoksille - yhteen Euroopan matkan tärkeimmistä viihteistä.

Ennakkoautonvuokraus on myös kannattavaa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi vuokra-autoluokka Milanossa maksaa lähes 15 euroa päivässä, Heathrow'n lentokentällä 14 euroa päivässä, Lentokenttä CDG (Pariisi) hinnat alkavat 11 eurosta päivässä.


Nykyajan matkailijoilla on valtavat mahdollisuudet vierailla Euroopan muodikkaimmissa ja lumoavimmissa pääkaupungeissa. Matka romanttiseen Pariisiin, sumuiseen Lontooseen tai aurinkoiseen Roomaan - miksi ei? Kerromme sinulle merkittävimmistä paikoista, joissa voit tyydyttää "ostoshullunne".

Demokraattinen ostos

Kyllä, kyllä, aloitamme tarinan hänen kanssaan. Kohtuuhintaiset hinnat, laadukkaat tavarat - eikö tämä ole turisti "ostosfanien" unelma? Milanosta löydät laajan valikoiman paitsi valikoiman myös tavaroiden kustannuksissa. Täältä voit ostaa paitsi "haute couture" -brändejä, vaan myös malleja niin sanotusta "toisesta echelonista". Eikä tätä ilmaisua tarvitse hävetä. Avataan salaisuus - useimmista kotimaisista putiikeista löydät juuri nämä tuotteet paljon korkeammalla hinnalla.
Nuoruuden tyylin ystäville sekä urheilubrändeille on parasta suunnata Corso Vittorio Emanueleen. Shoppailu täällä ei pilaa lompakkoasi, mutta se tuo iloa ja nautintoa. Säästäväisten suunnittelijamerkkien fanien kannattaa käydä "outleteissa", joissa myydään viime vuoden kokoelmien jäännöksiä. Venäjällä nämä mallit ovat todennäköisesti juuri ilmestyneet. Välipalaksi suosittelemme lähtemään retkelle yhteen Milanon silmiinpistävimmistä nähtävyyksistä - "nelikulmioon".

< p>

Romanttiset ostokset

Ei, emme vain voineet olla puhumatta Pariisista tai pikemminkin pariisilaisista ostoksista. Muotimiehet kaikkialta maailmasta tulevat tänne hieromaan sisään ja saamaan runsaan annoksen unohtumattomia tunteita. Saatat kysyä, ehkä kuin muut Euroopan kaupungit, jotka on nimetty ja joissa on vierailtu, häviävät? Tarkkaa vastausta ei tiedetä, mutta yksi asia on selvä - Pariisi ja vain Pariisi herättää romanttisimpia tunteita aiheuttaen ylevän rakkauden tilan ja huimaavan onnen sydämessä. Tämä on tämän pääkaupungin tunnelma.

< p>

Joten löydät itsesi muodin, glamourin ja flirttailun keskipisteestä. Minne mennä? Niille, jotka haluavat viettää omaisuuksia, on suora tie Champs Elyseesille - kaikki parhaat ja kalleimmat postimerkit kerätään täältä. Kauneuden mietiskelyn kannattajille ja hiljaisten ostosten ystäville Marais'n kortteli sopii. Viihtyisät pienet putiikit, kaupat, kaupat ja kahvilat, joista herkullisen kahvin tuoksu leviää pitkin katua, jättävät unohtumattomimmat vaikutelmat.

Niinpä virtuaalimatkamme on päättynyt. Olemme koskettaneet tarinassamme vain kahta Euroopan maata - Italiaa ja Ranskaa, mutta upeita ostosmahdollisuuksia avautuu muillakin yhtä mielenkiintoisilla alueilla. Mutta lue niistä seuraavassa tarinassamme.