Loading icon

Kuinka pakata matkalaukkusi oikein

Kun lähdet retkelle ja valmistelet kaikkea matkalaukun pakkaamiseen tarvittavaa, sinun tulee ohjata ennen kaikkea maalaisjärkeä ja logiikkaa. Olennainen apu turisteille ympäri maailmaa on online-autovarauspalvelu. Esimerkiksi   Itävallassa, Tšekin tasavallassa pienauton keskimääräinen vuokraushinta on noin 12 euroa päivässä, vuonna < a href="https://cars-scanner.fi/belgia.html">Belgia hinnat alkavat 11 eurosta päivässä.


Matkalaukun valinta
>

Matkalaukun tyyppi ja koko riippuvat matkaohjelmasta. Lomakeskuksen lomalle sopii pyörällinen matkalaukku, ja retkeilyretkelle, jossa on usein liikkeitä, on parempi urheilukassi tai reppu.

1. Missä nukkua 2. Mitä hotellihuoneessa on
3. Mitä kävellä ulkoilmassa
4. Mitä mennä uima-altaalle, saunaan, rannalle.
5. Henkilökohtaiset hygieniatuotteet.

Listan oikeaa kokoamista varten kannattaa tutustua matkakauden sääennusteeseen ja yksityiskohtaiseen matkaohjelmaan.


matkatavarat.


matkalaukku siirretään yleensä erillään matkustajasta - linja-auton tai lentokoneen tavaratilassa, auton tai taksin tavaratilassa, vieraita vieraita kuljettavat sitä paikasta toiseen. tai portteri. Matkatavarat voidaan pudottaa, kadota, lähettää toiseen kohteeseen, sekoittaa omistajaan tai vain varastaa. Tämän perusteella DDT:tä ei pitäisi koskaan laittaa matkalaukkuun: Asiakirjat, Rahat, Puhelin. Vaikka matkalaukku katoaisi, voit aina palata kotiin minimaalisilla taloudellisilla kustannuksilla ja moraalisella mullistuksella.

Matkalaukun pakkaaminen


Pakkaamisen pääperiaate on, että tyhjää tilaa ei saa olla. Matkalaukku ei saa kuljettaa ilmaa. Hauraat esineet asetetaan keskelle ja peitetään pehmeillä esineillä joka puolelta. Pohjalle asetetaan tiheitä litteitä esineitä, joita ei voi rullata rulliksi - takki, housut, mekko. Niiden päälle asetetaan vaihdettavat kengät seiniä pitkin. Se tulee irrottaa, jokainen lenkkari tai kenkä tulee laittaa erilliseen muovipussiin, joka on aiemmin pakattu tiiviisti pienillä, pehmeillä esineillä - tiukasti käärittyjen sukkien, T-paidan ja vaihdettavien alusvaatteiden kanssa. Tällainen pehmuste säilyttää kengän muodon ja säästää tilaa.


Parranajotuotteet, voiteet, emulsiot, kosmetiikkaa, tai valmiiksi pakattuna erityiseen matkalaukkuun tai laita kaksinkertaiseen muovipussiin, jotta sitä käsitellessäsi tai matkalaukkuasi puristaessa vaurioituneet putket eivät tahraa sisällöllään muita esineitä. .Pehmeät vaatteet - sukat, T-paidat, shortsit, verryttelypuku, farkut - kääritään tiukkojen rullien muotoon ja pakataan tiiviisti ilman rakoja niiden väliin. Tasaiseksi asettaminen, kuten kaapin hyllyillä, ei sovellu kuljettamiseen matkalaukussa.

Asiat kasautuvat yhteen. Ongelmallisin esine on hattu. Muotonsa säilyttämiseksi kruunu on täytettävä pehmeillä vaatteilla, laitettava hattu matkalaukun pohjalle ja tiukasti päällekkäin muiden asioiden kanssa. Laitteen virtapankki, laturi, kirja odotushuoneessa lukemiseen, ensiapulaukku, varalasit tukevassa kotelossa, pakattuna matkalaukun ulkotaskuihin tai päälle laitettuna muuta.


Pakkaamisen jälkeen matkalaukku on suljettava ja sen paino tulee arvioida. On lähdettävä siitä, että matkatavarat liikkuvat jonkin aikaa ilman huoltohenkilöstön apua esimerkiksi tullitarkastuksessa. Lentomatkustaessa matkalaukku on punnittava niin, ettei se ylitä lentoyhtiön sallimaa matkatavaraa. Päällys- ja lämpimiä vaatteita - takkia, puseroa - ei kannata pakata matkalaukkuun, vaan pukeutua yllenne liikkuessa. Tämä vähentää matkatavaroiden painoa ja tilavuutta.

Perhelaukku


Jos yhdessä matkatavarassa on useamman perheenjäsenen omaisuutta, ne voidaan ryhmitellä muovipusseihin , tämä helpottaa oikean löytämistä, kun purat matkalaukkua huoneessa.