Loading icon

Parhaat maat häämatkalle. Top-4

Kuherrusmatkailun tapa juontaa juurensa muinaisista ajoista. Noihin aikoihin vastapariset menivät etsimään maata rakentaakseen kotinsa. Tämä perinne on säilynyt nykyaikaisille nuorille. Häätöiden jälkeen haluat olla yksin, rentoutua ja ottaa aikaa rakkaallesi. Perheen varallisuudesta huolimatta kaikki yrittävät noudattaa tätä perinnettä meidän aikanamme.

Ennakkoautonvuokraus on kannattavaa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi Istanbulin Atatürkin lentokentällä vuokraus maksaa lähes 15 euroa päivässä, Varnan lentoasemalla hinnat alkaen 9 euroa per päivä, Punta Canan lentokentällä - alkaen 17 euroa päivässä.

Egypti
Kevät on paras aika tutustua Egyptin nähtävyyksiin (pyramidit, Luxor-kompleksi, itämainen basaari, Kairon museo, jossa on arvokkaita esineitä). Täällä on aina keväinen sää, myös talvella. Optimaalisin aika Egyptin matkalle on kevät - maaliskuusta huhtikuuhun ei ole vielä helteistä ja turistien tulvaa, matka tällä kaudella on budjetin edullisin.

Ilmoitettuina kuukausina , viikon hotellimajoitus aterioilla ja majoituksella maksaa 200-300 dollaria. Jos matka osuu kylmälle vuodenajalle, kaikki vastaparit kohtaavat kysymyksen, minne mennä häämatkalle. Kaksi tärkeintä huomioon otettavaa tekijää ovat: 1. Aika vuodesta, jolloin matka tapahtuu. 2. Matkalle varattu budjetti.



Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta houkuttelee vastapareja paratiisiilmastollaan, eksoottisella ruoalla ja unohtumattomilla kävelyillä. Ulkoilun ystäville Bonachican rannikolla, sen koralliriutoilla - unohtumaton sukellus. Ja aivan rannalla voit mennä vuorikiipeilyyn Cibaon laakson kansallispuistoon, jossa on trooppisia kasveja ja upeita tulilintuja muistuttava vaihteleva lintueläinkunta.



Turkki
>
Niille, jotka eivät halua kestää pitkää lentoa, voit valita vieraanvaraisen Turkin, jossa on lempeä aurinko, ympärivuotinen runsaus vihanneksia ja hedelmiä, makeisia. Täältä löydät unohtumattoman itämaisen keittiön. Sekä budjetti ja kannattava ohjelma - all inclusive all inclusive. Maassa on rikas ympärivuorokautinen elämä: diskoja, kuupuistoja, purjehduksia, ympärivuorokautista kauppaa. Iltapäivällä voit vierailla antiikin ja keskiajan arkkitehtuurin ja kulttuurin muistomerkeissä. Sofian temppeli, Top-ka pi -palatsi, Hydrolaza, amfiteatterit.



Bulgaria - Varna

Tämä maa kultaisilla rannoineen on kuuluisa paitsi rannalle, mutta myös balneologiselle lomakeskukselle. Varnan kaupunki on erityisen rikas lämpölähteistä. Nauti kivennäisvesistä, ihmiset ovat pyrkineet tänne 1200-luvulta lähtien. Vuodenajasta riippumatta voit makaamaan lämpimissä mineraalilähteissä, joissa ruusun terälehtiä kaadetaan ämpäriin nuorille, jotka peittävät koko veden pinnan. Sivulla on tarjotin, jossa on ämpäri jäähdytettyä samppanjaa ja kupillista kuumaa kaakaota.



Pieni kompakti Varnan kaupunki pienine katuineen on täynnä meren tuoksua, rakkaus , kahvia ja ruusuja. Täällä ei kyllästy, sillä kaupungin historia, arkkitehtuuri ja kulttuuri ovat hyvin muinaisia. Muinaisina aikoina Bulgariaa kutsuttiin Thrakiksi. Varnan kaupungin hautausmaa on kuuluisa siitä, että siellä on korutaiteen museo.

Se sisältää kullasta ja hopeasta valmistettuja esineitä, joihin ei voi verrata moderneja esineitä. Varna on Bulgarian meripääkaupunki. Tänne on helppo tulla, sillä laivat kulkevat Varnan ja Illichevskin välillä. Varna on käännetty bulgariasta - & amp; quot; Mustanmeren kuningatar & amp; quot ;.
Jokaisessa valitussa kohteessa odottaa miellyttäviä yllätyksiä ja alennuksia, sillä ilmoitetuissa paikoissa nuoria kohdellaan kunnioituksella.