Loading icon

12 asiaa Pittsburghissa yöllä

12 asiaa Pittsburghissa yöllä

Makeile olutta kirkossa
Church Brew Works
avattiin vuonna 1996 Lawrenceville Historic Districtissä. Tämä on ensimmäinen ja ainoa pubi Yhdysvalloissa, joka sijaitsee aivan historiallisessa kirkossa. Pyhän Johannes Kastajan kirkko rakennettiin vuonna 1902, mutta vaurioitui tulipalossa vuonna 1915. Kirkkorakennus on muutettu pienipanimoksi ja ravintolaksi, jossa on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin. Alkuperäiset penkit leikattiin ja käsin viimeisteltiin ruokapöytiin sopivaksi, kun taas penkkien tammea käytettiin baarin rakentamiseen. Siellä on alkuperäisiä kuusilattiat, alkuperäiset lyhdyt ja tiilet, jotka selvisivät rippihuoneen purkamisesta. Teräs- ja kuparisäiliöt hohtavat alttarilla.
Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Yhdysvalloissa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Pittsburghin lentokentällä on 18 euroa päivässä, JFK-lentokentällä – alkaen 17 euroa päivässä.


Keilaile Arsenal Bowlissa
Lawrencevillen sydämessä on Arsenal Bowls, 22-ratainen retrohenkinen keilahalli. Suosittu paikallinen yökerho Pittsburghissa, se on loistava paikka tavata paikallisia, kuunnella musiikkia ja nauttia drinkin.
Aja Three Rivers Heritage Trail -reitillä
Nouse pyörällesi ja aja 38 kilometrin polkua nauttiaksesi Pittsburghin kauneus. Kävelyreitti kulkee eri kaupunginosien, liikealueiden, nähtävyyksien ja puistojen ohi. Reitin varrella merkit merkitsevät tärkeitä kohteita ja rakenteita, historiallisia tapahtumia ja paikallista luontoa. Tämä monikäyttöinen reitti on suosittu pyöräilijöiden ja patikoijien keskuudessa.
Käy Lasikeskuksessa
Tämä on koulutuskeskus, taidegalleria ja moderni lasistudio, joka on omistettu lasitaiteen opettamiseen ja popularisoimiseen. Kuka tahansa voi liittyä lasinpuhallukseen, tutustua gallerian huippuunsa ja nähdä kuuman lasin esittelyjä livenä. Keskuksessa on esillä kansainvälisesti tunnettujen lasitaiteilijoiden, kuten Dante Marionin, Paul Joseph Stankardin ja Cesare Toffon töitä.


Liity kävelykierrokselle
Kävele Pittsburghissa yöllä hauskalla kävelykierroksella kaupungin monimuotoisille alueille. Kävelykierrokset yhdistävät kunkin vierailemasi alueen historiallisen tarinan paikallisten ruokien maisteluihin. Pittsburgh tunnetaan voileipistä, nyytistä ja Pittsburgh-salaatista perunoiden kera.
Tutustu Point State Parkiin
Katso valtion puiston valaistua suihkulähdettä ja ota kuvia tältä nähtävyykseltä ohi kulkevia veneitä. Puisto houkuttelee vierailijoita kauniilla vihreillä puutarhoillaan ja ranta-alueellaan. Se on myös historiallisesti tärkeä paikka, jossa intiaanien ja ranskalaisten välisiä taisteluita käytiin 1700-luvun lopulla.
Nauti jännittävistä ajeluista Kennywoodin huvipuistossa
Kennywoodin huvipuistossa
on 125 vuotta sitten rakennettu huvipuisto West Mifflinissä. Valtavasta huvipuistosta tuli kansallinen historiallinen maamerkki vuonna 1987 kolmella 1920-luvun vuoristoradalla. Puistossa on kolme teemaaluetta, joissa on vuoristoratoja, puskuriautoja, vesiajeluita, karuselleja, kajakkeja, 3D-elämyksiä ja 4D-teatteri.

Tutustu historialliseen kauppatoriin
Historiallinen tori on alueen sykkivä sydän. Täällä on paljon ravintoloita, kahviloita, baareja, putiikkeja ja viehättäviä kauppoja. Aukio rakennettiin 1890-luvulla, ja siellä sijaitsi ensimmäinen oikeustalo, vankila ja sanomalehti. Nykyään aukio tarjoaa vierailijoille laajoja lomamarkkinoita ja tilapäisiä tapahtumia.
Käy katedraalissa
Shenley Parkin vieressä ja Pittsburghin yliopiston pääkampuksen sydämessä on katedraali, yksi maailman korkeimmista rakennuksista. Goottilaisessa rakennuksessa on 42 kerrosta ja tuhansia huoneita. Yliopiston opetustilojen lisäksi rakennuksessa on myös ruokakenttä. Täällä ihmiset voivat nauttia välipalaa ja ihailla ympäröiviä yönäkymiä.

Tee matka Stripille
Tämä on yksi kaupungin kuuluisimmista alueista, joka ulottuu Allegheny-joen varrella. Stripin alueelle kuuluu neljä pääkatua - Penn Avenue, Waterfront Place, Smallman Street ja Liberty Avenue. Alueella on fantastinen valikoima kansainvälisiä vähittäiskauppoja, baareja, ruokakauppoja, putiikkeja ja joitakin Pittsburghin parhaista ruokapaikoista. Pakollinen nähtävyys Stripillä on Heinz Historic Center, joka tarjoaa kattavan kuvan kaupungin historiasta.
Lähdä omatoimiselle vaellukselle Mount Washingtonin vuorelle
Nauti henkeäsalpaavista näkymistä keskustaan ​​Pittsburghin korkeimmasta kohdasta. Mount Washington on kaunis kukkula Ohio- ja Monongahela-jokien etelärannalla. Kävely mäelle on suhteellisen helppo, josta voit ihailla laajaa panoraamanäkymää kaupungin kimaltelevaan horisonttiin, jota kolmelta suunnalta ympäröivät joet. Täällä on ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia ateriaasi upeista näkymistä kaupungin keskustaan.

Kävele Mellon Squaren ympärillä
Mellon Square on kaupunkikeidas, joka on ollut kokoontumispaikka vuodesta 1955. Puistossa on ainutlaatuinen puiden reunustama musta, vihreä ja valkoinen geometrinen jalkakäytävä. Siellä on myös kauniita suihkulähteitä, kukkapenkkejä ja vesiputous. Toinen puutarhan silmiinpistävä piirre on Ann Catherine Sea -muistomerkki. Mans, paikallinen nainen, jolla oli tapana vierailla puistossa ja katsoa tähtiä yöllä.