Loading icon

Matka Ateenaan: suora raportti. Aurinkoinen Ateena

Matka Ateenaan: suora raportti. Aurinkoinen Ateena

Aamulla menimme Ateenan keskustaan ​​Akropolis-metroasemalle. Tutkimme Olympian Zeuksen temppelin rauniot, joista oli jäljellä vain pylväitä, mutta aikoinaan tämä rakennus oli erittäin merkittävä. Lähistöllä on Rooman keisarin Hadrianuksen kaari. Kaivausten jälkiä näkyy kaikkialla. On huomattava, että monumenttien lähellä ei käydä kauppaa eikä grillata, mutta Jaltassa, aivan Livadian palatsin seinillä, on kojuja, joissa on erilaisia ​​matkamuisto-höyryjä.

Ne, jotka haluavat matkustaa autolla, varaavat yleensä auton Kreikasta verkossa etukäteen. Ateenan lentokentällä kompaktin auton vuokraus maksaa alkaen 16 euroa per päivä ja Heraklionin lentokentällä hieman kalliimpi - alkaen 18 euroa per päivä. Hinnat voivat vaihdella vuodenajan, autoluokan ja vuokra-ajan mukaan.

< p> Rakennuksessa on ravintola kuninkaallisille palvelijoille. Mutta kreikkalaiset eivät ajattele cheburekkien paistamista Parthenonin lähellä, luojan kiitos. Lähellä Akropolis-asemaa, Plakan kaupunginosan ostoskatuja, täältä voit ostaa erityyppisiä ja -kokoisia amforoita, kreikkalaisten jumalien hahmoja, luonnollisia sieniä, oliiviöljyä ja paljon muuta. Kreikkalaiset suosittelevat, että voitelet hiuksesi oliiviöljyllä, mutta voit lisätä oliiviöljyyn muita ainesosia.

< p>

Jotta hiuksesi pysyvät terveinä, kiiltävinä ja pörröisinä, sinun on huolehdittava niistä säännöllisesti. Sen ei tarvitse olla kallista, löydät keittiöstäsi kaikki ainekset hemmotellaksesi hiuksiasi. Kotitekoiset hiusnaamiot voivat olla koostumukseltaan mitä monipuolisimpia, mutta tuloksen näkemiseksi sinun on käytettävä niitä säännöllisesti. Jos sinulla on kotona banaani, murskaa se haarukalla massaksi, lisää lusikallinen hunajaa ja munankeltuainen. Levitä seos hiuksiin, kääri se pyyhkeeseen ja huuhtele shampoolla tunnin kuluttua.

< p>
Joka tapauksessa takaisin Ateenaan. Iltapäivällä Plakan vierailun jälkeen jouduin lepäämään, joten saavuimme Keramikos-museoon vain kymmenen minuuttia ennen sen sulkemista, museo sulkeutuu tasan kello seitsemäntoista - siesta on siesta, eikä täällä ole erityisen tapaa käsitellä Plakan ja Monastirakin matkamuistoja myydään kuitenkin myöhään iltaan.