Loading icon

Lomat Puolassa

Puolassa ei ole pulaa kauniista kaupungeista. Lisäksi Varsova, Gdansk ja Krakova sisällytetään säännöllisesti paitsi eurooppalaiseen, myös maailmanlaajuisiin matkailuluokituksiin. Ulkomaisten turistien suosituimpia ovat kuitenkin monen päivän matkat Puolan suurimpiin kaupunkeihin. krakow kompaktin auton keskimääräiset kustannukset ovat 15 euroa päivässä, Varsova - 14 euroa päivässä.


Biebrza Valley


Biebrza -laakso
on Puolan suurin suo. Se on myös 180 lintulajin pesäpaikka. Koskenlasku Biebrza -joella on loma -tarjous Puolassa niille, jotka arvostavat rauhaa ja hiljaisuutta, jota ympäröivät koskematon luonne ja kauniit maisemat. Melonkomatkat kestävät yleensä noin muutaman tunnin, mutta pysyvin voi muuttua useiden päivien seikkailuksi. Biebrzan virtaus on rauhallinen, mikä koskenlasku tällä viehättävällä joella houkuttelee vain kokeneita melonta -aineita, vaan myös kaikkia, jotka arvostavat ulkoilua. Kolmio Kazimierz Dolnyn ja Nałęczówin välillä on lisäetu, etenkin niille, jotka etsivät paeta hälinästä. Muutamilla kaupungeilla on laaja kiertopolkujen ja eri vaikeustasojen reittien verkosto, joka sijaitsee Lublinin ylämaan viehättävissä paikoissa.

Lisäksi kaupungissa on venesatama. Käytetyt ratkaisut ja hyvin hoidettu pohja luovat suotuisat olosuhteet vesimatkailulle.

yhtä rikas tarjous nähtävyyksien ystäville. Kaunis palatsi- ja puistokompleksi, jonka Isabella Czartoryska perusti 1800 -luvun lopulla, koostuu rakennuksista, jotka tunnustetaan puolalaisen arkkitehtuurin helmiksi, jota Puławylle kutsuttiin "Puolan Ateena".



nałęczów

Hiljaisen Nałęczów -lippulaivan vetovoima on kylpyläpuisto. Sen perusti 1800 -luvulla Stanislav Malakhovsky. Tästä paikasta peräisin oleva rauha ja raikas ilma löytyy kävelemästä monien puiden joukosta: tammet, mäntyjä, kastanjoita, Lindens ja amerikkalaisia tulppaaneja. Ne, jotka välittävät terveydestään, pitävät pumpun huoneesta, jossa on kivennäisvettä, ja käynti Palm -taloon antavat rentoutumisen vähän eksoottisesti. nałęczów on myös Puolan vanhin terveyskeskus ja ainoa, jolla on vain kardiologiaprofiili. Lapsuuden unelma voi käydä laukku- ja nallekarhujen museossa. Nałęczów on myös erinomainen lähtökohta lähistöllä sijaitseville Kazimierz Dolnylle ja Puławylle.

Nowy Dwur lähellä Skierniewice

Maisemapuisto Bolimów ja Ravka -joen luonnonsuojelualue, joka sijaitsee juuri hiihtoalueen alapuolella, voivat myös olla rauhallisuuden paikka. Ympäröivän luonnon viehätysvoimalla ei ole vain positiivista vaikutusta hyvinvointiin, vaan se antaa myös voimaa. Yksilölliset eläinlajit, suojatut joet, monet pyöräilyreitit ja mahdollisuuden järjestää kanoottiretkiä Ravka-joella rohkaisee fyysistä toimintaa. Historia -ystävät löytävät täällä vierailun arvoisia monia paikkoja, koska puistossa on erittäin mielenkiintoinen historiallinen tausta. On myös syytä huomata, että puiston välittömässä läheisyydessä on nowy dvur klinikka, jolla olohuoneiden lisäksi on laaja valikoima hoitoja kärsiville ihmisille Selkärangan ja moottorin elinten sairaudet.


Kaikki tämä tekee siitä ihanteellisen paikan ylityöllistetyille ihmisille, jotka etsivät rauhaa, hiljaisuutta, kauniita näkymiä ja rentoutumista vartaloonsa.