Loading icon

Lontoo houkuttelee turisteja kaikkialta maailmasta nähtävyyksillään

Lontoo houkuttelee turisteja kaikkialta maailmasta nähtävyyksillään

Mutta mistä kaikki nämä matkailun ystävät tulevat? Ei ole yllättävää, että Ranskasta tuli johtaja Lontooseen saapuneiden matkailijoiden lukumäärässä (yli 2 miljoonaa käyntiä). Kanaalitunnelin avulla voit matkustaa maasta toiseen alle tunnissa.

Ennakkoautonvuokraus on kannattavaa myös Iso-Britanniassa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi vuokraus Heathrow'n lentokentällä maksaa lähes 12 euroa päivässä, Glasgow'n lentokentällä alkaen 10 euroa päivässä.

Kuten käytäntö osoittaa, etäisyys ei kuitenkaan ole merkittävä este Lontoon matkalle. Näin ollen Yhdysvalloista tulevista matkailijoista tuli toiseksi suurin turistiryhmä. Saksa on kolmannella sijalla. Sitä seuraavat Italia ja Espanja. Venäjä ei päässyt 15 parhaan maan joukkoon, joista tulevat turistit muodostavat suurimman osan Lontoon vierailijoista.


Toinen arvostelussa huomioitu seikka oli oleskelun pituus ulkomaalaisia ​​turisteja Britannian pääkaupungissa. Vuonna 2014 keskimääräinen kesto ei vain elpynyt kriisivuoden 2009 jälkeen, vaan teki myös koko havaintohistorian ennätyksen.

Raportissa todetaan myös, että Lontoon suosituimmat nähtävyydet olivat British Museum (6,7 miljoonaa käyntiä), National Portrait Gallery (6,4 miljoonaa) ja Southbank Center (6,3 miljoonaa). Suosittelemme vierailemaan kahdessa ensimmäisessä venäjänkielisten oppaidemme kanssa, jotka järjestävät kiehtovia yksityisiä retkiä Lontoon museoihin ja gallerioihin.