Loading icon

Phuket. Eläinten ystäville

Phuketin saarella on liioittelematta viihdettä jokaiseen makuun. Joku ryntää pitkin myrskyisiä aaltoja leikkaamalla niitä laudalla, joku kiertelee laiskasti rannalla, onneksi ajatuksesta, että ei tarvitse kiirehtiä minnekään, joku sukeltaa päätä myöten villiin yöelämään. Täällä on tekemistä eläinmaailman ystäville.

Ne, jotka haluavat matkustaa autolla, varaavat yleensä auton Thaimaassa verkossa etukäteen. Phuketin lentokentällä kompaktin auton vuokraus maksaa alkaen 12 euroa päivässä, ja Patongissa se on hieman kalliimpaa - alkaen 13 euroa per päivä. Hinnat voivat vaihdella vuodenajan, autoluokan ja vuokra-ajan mukaan.

< p>

Jos rakkautesi eläimiin ei todellakaan tunne rajoja, voit yhtä hyvin nauttia käärmetilaretkestä. He sanovat, että jopa ne, jotka pelkäsivät käärmeitä tällaisen retken jälkeen, jos he eivät ole täynnä rakkautta heitä kohtaan, ovat joka tapauksessa paljon suvaitsevaisempia. Täällä järjestetään myös show, jonka päähenkilöt ovat kobrat. Mielenkiintoista on, että et voi vain katsoa niitä, vaan myös silittää ja pitää niitä. Maatilan työntekijät jakavat kanssasi paljon mielenkiintoista tietoa näiden mielenkiintoisten matelijoiden elämästä.

< p>

Jos olet kyllästynyt kobroihin, voit ihailla eläimiä, joista Darwinin teorian mukaan emme yleensä ole kaukana. Joka tapauksessa apinoilla, kuten kävi ilmi, on myös kouluja. Siellä heitä opetetaan ... keräämään kookospähkinöitä. Jotta apina voisi poimia kookospähkinöitä täydellä tiedolla, hän käy erityiskoulutuksessa koulussa, jossa voit käydä Phuketissa.

< p>

On käynyt ilmi, että apinat, joita tässä koulukunnassa on melko vähän, eri lajit ja ikäiset, voivat tehdä paljon mielenkiintoisia asioita. Valmentajien ohjauksessa he sukeltavat, pelaavat koripalloa ja esittelevät laskennallisia taitojaan silmiesi edessä. Ja kaikki tämä on sitäkin mielenkiintoisempaa, koska apinat voidaan nähdä niiden luonnollisen elinympäristön - trooppisen viidakon - taustalla. Näitä älykkäitä eläimiä katsellessa voi jopa tuntea ylpeyttä siitä, että ihminen on niistä polveutunut.