Loading icon

Tyypillinen ruotsalainen Tranas-kaupunki: mikä on näkemisen arvoista turisteille ja matkailijoille?

Niille, jotka ovat lähdössä lomalle Ruotsiin, mutta eivät ole vielä päättäneet, missä maan kaupungissa vierailla, matkatoimistoja neuvotaan usein menemään Tranasiin - viehättävään paikkaan Sommen-järven rannalla. Se sopii sekä niille, jotka etsivät halpoja retkiä Ruotsiin, että niille, jotka haluavat eliittiloman.

Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Ruotsi. Keskimääräinen pienikokoisen auton vuokraushinta Tukholman lentoasemalla on 18 euroa päivässä, Tukholman keskustassa - 19 euroa päivässä.

Tranas on maalle tyypillinen kaupunki, mikä on jälleen vahvistus sille, että Ruotsissa kirjaimellisesti kaikki kiinnostaa turisteja, sekä kaunis luonto että kulttuuriperintö.



Tranasissa, joka sai kaupungin aseman vuonna 1919, asuu nykyään noin 14 tuhatta ihmistä. On vaikea kuvitella, että vielä aivan viime aikoihin asti Tranas oli pieni maatalouskylä: nykyään se on nuori lomakeskus, jolla on käytettävissään kaikki hyvän levon tärkeimmät osat: kaunis luonto, kehittynyt infrastruktuuri, laaja valikoima viihdettä.

Tästä kaupungista löytävät mieleisekseen jotain niin maailmaa päättävät eläkeläiset kuin lapsiperheet ja nuorisoyritykset. Ensimmäiset vakuuttuvat omalla kokemuksellaan levittävien puiden latvoksen alla vaeltamisen erityisestä viehätyksestä, kaupungin huvipuistosta löytyy usein lastenvanhempia, ja aktiivisten poikien ja tyttöjen palveluksessa on kaupungin yökerhoja sytytysdiskot.



Tälle alueelle lepäävät turistit pitävät pääsääntöisesti aktiivista ajanvietettä - he kävelevät järven rannalla, ratsastavat jahdilla, kajakeilla ja veneillä, käyvät risteilyillä ja joella retkiä, pelata tennistä, käydä kylpyläkeskuksissa. Ja ihmiset, jotka päättävät muuttaa elämäntapaansa radikaalisti ja pitää taukoa metropolin hälinästä, hyödyntävät tällä alueella niin suositun ekomatkailun tarjoamia mahdollisuuksia.

Erityisesti turisteja kiinnostaa on kaupungin keskusta, jossa on lukuisia kauppoja, matkamuistomyymälöitä, toreja, ravintoloita ja matkatoimistoja. Voit majoittua Tranasissa keskustassa kaupungin keskustassa tai pienessä viihtyisässä mökissä kauniin puutarhan ympäröimänä jossain lähellä järveä.



Paikallisten ylpeys on tietenkin Sommen-järvi, niin läpinäkyvä ja puhdas, että sieltä kaupunki saa juomavettä. Tämä on yksi maan kauneimmista järvistä, täynnä monia saaria ja valtion suojelema. Se kutsuu turisteja ympäri maailmaa rentoutumaan sen rannoille milloin tahansa vuoden aikana.

Tranas on yksi alueilla, joilla kalastus on yksi suosituimmista virkistysmahdollisuuksista. Täällä voit kalastaa veneestä tai rannalta; talvikalastus, kehruu, perho- tai viehekalastus on myös menestys. Lisäksi sekä innokkaat kalastajat että tämän mielenkiintoisen ajanvietteen aloittelijat tulevat tänne kokeilemaan onneaan.

Lomansa monipuolistamiseksi monilla turisteilla on mahdollisuus vierailla Jönköpingissä, samannimisen maakunnan pääkaupungissa. , johon Tranas kuuluu, jota kutsutaan yrittäjyyden kehdoksi Ruotsissa. Täällä järjestetään usein erilaisia ​​konferensseja ja yritysseminaareja, suuria kansainvälisiä kokouksia ja foorumeita, joten kaupungin infrastruktuuri vastaa sen korkeaa asemaa maan kaupallisena keskuksena.