Loading icon

Upea Italia matkailijoille

Italia on upea maa, jolla on rikas historia, upeat rannat ja upea keittiö.

Kun suunnittelet matkaa Italiaan, voit miettiä reittiä. siten, että sinulla on mahdollisuus kokea täysin pienten italialaisten katujen tunnelma ja ihailla kuuluisien nähtävyyksien loistoa muinaisen Rooman ajalta.

Rooma on ikuinen kaupunki, jossa yhdistyvät maailman suurimmat arkkitehtoniset mestariteokset ihmiskunta ja valtavan modernin metropolin elämänrytmi. Roomassa vierailemiseen on varattava muutama päivä ja mieluiten viikko.



Ja tietysti, kun suunnittelet vierailua Roomaan, varaa vähintään yksi päivä retkelle Vatikaaniin. Tämä on ainutlaatuinen paikka ihmisille eri puolilta maailmaa, joka on mysteerien verhottu ja säilyttää vuosisatoja vanhoja ihmiskunnan salaisuuksia.

Roomaa on kätevä käyttää matkan alku- ja päätteenä. Miksi, kysyt?

Ensinnäkin itse Roomassa ja lähiöissä on suuria lentokenttiä, joita palvelevat suositut eurooppalaiset ja kansainväliset lentoyhtiöt. Toiseksi Roomasta pääset nopeasti ja mukavasti kaupunkeihin, jotka ovat suosittuja turistien keskuudessa. Esimerkiksi automatka kuuluisaan Pisan kaltevaan torniin kestää enintään kaksi tuntia.



Kauneimmassa Firenzessä vieraillaksesi voit käyttää rautatien palveluita. Nopea juna vie sinut Roomasta Firenzeen muutamassa tunnissa.
Pikajunien lippujen hinnat ovat suhteellisen korkeat, mutta jos varaat aikaisin verkossa, voit valita oikean lipun edulliseen hintaan. Jos päätät yhdistää nähtävyyksillä vierailun ja rentoutumisen merellä, Roomasta on melko helppo päästä suosittuihin rantakohteisiin.

Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluitaItalia. Keskimääräinen autonvuokraushinta Roomassa on 17 euroa päivässä, Bergamon lentokentällä (Milano) sama kuin kaupungissa, vaikka yleensä vuokraaminen lentokentällä on halvempaa.

Italialaista keittiötä voi puhua loputtomasti, mutta oikea päätös olisi kokeilla kuuluisia italialaisia ​​ruokia yhdessä monista kahviloita, joita on jokaisessa kaupungissa.

Italia on maa, johon haluat palata uudestaan ​​​​ja uudestaan.