Loading icon

Muinainen ja ikuisesti nuori Segovia

Espanjalainen Segovia, yksi Espanjan vanhimmista ja kauneimmista kaupungeista. Kaupunki, jonka iberialaiset heimot perustivat ennen Rooman valtaa ensimmäisellä vuosisadalla eaa. Siitä lähtien Segovia on toistuvasti joutunut vieraan vallan, karthagolaisten, roomalaisten, saraseenien, vallan alle. Ja jokainen näistä kansoista kutoi oman ainutlaatuisen kuvionsa kaupungin arkkitehtuuriin. Segovian merkittävin rakennus, joka kohoaa kaupungin ylle, on Alcazarin linna, joka on otettu Walt Disneyn sarjakuvasarjan perustaksi.

Auton vuokraus etukäteen Espanjassa on kannattavaa myös matkustamisessa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi Alicanten lentokentällä voit vuokrata kompaktiluokan auton 15 eurosta päivässä, Mallorcan lentokentällä alkaen 11 eurosta. päivässä.

Linna, joka seisoo kalliolla, jossa on valkoiset seinät ja terävien tornien tornit, näyttää kohoavan kaupungin yläpuolella, enemmän kuin satumainen maa, jossa on kiltti kuningas kuin puolustusrakennelma, kuten meille kerrotaan usein "pimeästä aikakaudesta".



Linnakierrokset ja erityisesti alla olevista kaupungin gallerioista avautuvat näkymät ovat erittäin vaikuttavia. Yleisesti ottaen on melko vaikeaa erottaa joitain nähtävyyksiä kaupungissa, koska voimme sanoa, että Segovia on maamerkki. Jos haluat saada korkea-asteen koulutuksen Espanjassa, mutta et tiedä miten se tehdään, ota yhteyttä sponsorin verkkosivuilla oleviin asiantuntijoihin.