Loading icon

Iso-Britannian opas

Tämä alue, jolla on uskomattoman monimuotoinen maisema, sisältää korkeita vuoria, järviä, jokia ja metsiä. Kansallispuisto perustettiin tälle alueelle vuonna 2002. Se sijaitsee laajalla alueella - Loch Lomondin eteläkärjestä ja Tindrumin ja Killeenin siirtokunnista Perthshiressä pohjoisessa Callanderiin ja Loch Fynen vuonoon idässä. p>

< p>Juuri ennen matkaa monet turistit varaavat auton Iso-Britanniasta verkossa saadakseen edullisen vuokrahinnan, nähdäkseen enemmän nähtävyyksiä eivätkä ole riippuvaisia ​​matkaryhmistä. Edinburghin lentokentällä pieniluokan auton hinta alkaa 15 eurosta päivässä, Manchesterissa hinta on suunnilleen sama - alkaen 14 euroa per päivä.

Alle mailin päässä Mullin saaren lounaiskärjestä kohoaa pyhä Ionan saari meren kirkkaan sinisistä vesistä. Juuri täällä vuonna 563 St. Columba pysähtyi paenessaan Irlannista. Saarelle rakennettiin luostari, ja munkit alkoivat käännyttää Skotlannin ja Pohjois-Englannin pakanoita uuteen uskoon. He noudattavat kelttiläistä kristinuskon tulkintaa.

< p>
Culross, hyvin säilynyt 1600-luvun kaupunki,
oli aikoinaan tärkeä kauppasatama tasangoilla. Täällä kehittyi myös hiilikaivosteollisuus. Tämä värikäs asutus sijaitsee aivan veden äärellä. Skotlannin kansallinen historiallisten monumenttien säilyttämisyhdistys on suorittanut täällä merkittävän restauroinnin.

Glencoen laaksoa "vartioi" vuorijono, jota kutsutaan nimellä "Three Sisters".
Pääset tänne Rannock Moorin aavikon ylänköjen kautta. Skotlannissa Glencoen laakso on vaikuttavin. Se ulottuu JTox-Leuvenin merenlahdelle länsirannikolla. Tämä upea paikka on kätkettynä kallioisten huippujen, huippujyrkänteiden joukkoon, joiden kallioiset rinteet ovat täynnä karkeita kivimurskaa ja kivimurskaa.



Olympialaiset, yksi suosituimmista urheilutapahtumista
( seuraavat kesäpelit pidetään Lontoossa vuonna 2012), sai alkunsa yli 2000 vuotta sitten antiikin Kreikasta. British Museumin kreikkalaisten ja roomalaisten antiikkien galleriassa jotkin esineet, kuten kannut, patsaat ja friisit, on koristeltu olympialaisten kohtauksilla, jotka osoittavat, kuinka samanlaisia ​​ne olivat nykyaikaisten pelien kanssa ja kuinka hyvin erilaisia ​​niistä.