Loading icon

Serbian lomakohteet

Serbia on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka eivät kaipaa merta ja rantaa, niille, jotka pitävät aktiivisesta turistilomasta tai haluavat vain pitää tauon metropolin hälinästä, nauttia pienen rauhasta. ja hiljainen maa. Harvat ihmiset tietävät, että siellä on erittäin puhdasta ilmaa, ystävällisiä ihmisiä, erinomaisia ​​lomakohteita ja kylpylöitä ja että monet tämän vaatimattoman valtion kaupungit ovat historiallisia keskuksia. Jos haluat vierailla tässä upeassa maassa, sinulla on vaikea valinta - on niin monia paikkoja, joissa jokaisen turistin tulisi ehdottomasti käydä. Tärkeimmät on lueteltu alla.

Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Serbiassa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Belgradissa on 15 euroa päivässä, Belgradin lentokentällä vuokraus on sama kuin kaupungissa, vaikka yleensä vuokraaminen lentokentällä on halvempaa.



Kopaonik on hiihtokeskus, joka sijaitsee maan keskiosassa. Tämä on valtava vuorijono, joka on 83 km pitkä. Kopaonik on pitkään ollut yksi Euroopan tunnetuimmista hiihtokeskuksista. Täällä radat on varustettu mukavilla rinteillä ja nousuilla, mikä varmistaa hiihtäjien ja lumilautailijoiden turvallisuuden. Lisäksi Kopaonik on suuri kansallinen suojelualue ja siksi se kiinnittää turistien huomion vetonaulana.



Zlatibor on Serbian ilmastollinen lomakeskus. Se sijaitsee suhteellisen lähellä Belgradia - vain 30 km. Zlatiborin keskusta on pikkukaupunki Kravele - Voda, jonne saapuu joka vuosi miljoonia turisteja. Tietenkin, koska ilma tässä lomakeskuksessa on puhdasta ja raikasta, mikä yhdistyy eteläisen lämpimään ja aurinkoiseen ilmastoon.



Belgrad on maan suurin kaupunki ja lisäksi Serbian pääkaupunki. Tämä on suuri historiallinen keskus - yksi suurimmista Euroopassa. Päänähtävyys on Belgradin linnoitus, joka rakennettiin 1. vuosisadalla! Koko olemassaolonsa aikana se on joutunut satojen hyökkäysten kohteeksi ja sitä on kunnostettu yli 40 kertaa. Linnoituksen lisäksi Belgradissa on erittäin kauniita puistoja, aukioita ja arkkitehtuuria. Tästä syystä turistit pitävät täällä joka tapauksessa kovasti.