Loading icon

Lomat Ranskassa: löydä taianomaisen maan salaisuudet!

Ranska! Mikä voisi olla taianomaisempaa ja kauniimpaa kuin pelkkä ajatus, että voit pian nauttia tämän tyylikkään maan kauneudesta ja loistosta kaikessa mielessä.
Eivät vain vierailijat, vaan myös osavaltion asukkaat puhuvat siitä joidenkin kanssa. jännitystä, älä pelkää näyttää todellisia tunteita. "Ma belle France" - tätä epiteettiä ei tarvitse kääntää, koska on selvää, että ranskalaiset rakastavat maataan. Ja se vastaa heille samalla tavalla: siellä on kaikki mitä ihminen tarvitsee tunteakseen harmonian ja autuuden.
Turistit käyttävät mieluiten autonvuokrauspalveluita Ranskassa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Geneven lentokentällä on 16 euroa päivässä, Orlyn lentoasemalla - 18 euroa päivässä.< br>Etkö ole päättänyt minne mennä lomalle? Mene onnen maahan!
Matka Länsi-Euroopan suurimpaan maahan ei jätä välinpitämättömäksi lapsia, jotka vain odottavat matkaa Disneylandin hämmästyttävään satumaailmaan, tai teini-ikäisiä, jotka pitävät romanttisesta ilmapiiristä. Champs Elysees ja Pariisin symboli - Eiffel-torni tai aikuiset, jotka lähtevät mielellään kävelylle Pariisin ja sitä ympäröivien kaupunkien loputtomissa museoissa.



Moitteeton pääkaupunki ei lakkaa hämmästyttämästä loistollaan , ei väliä kuinka monta kertaa onnistut vierailemaan siellä. Rakkauden kaupunki näyttää joka kerta erilaiselta: välillä salaperäisen ylelliseltä, välillä meluisalta, mutta silti kodikkaalta, välillä pilviseltä, välillä aurinkoiselta. Jotta voit tuntea kaupungin tunnelman, sinun täytyy kävellä sen ympäri. Tämä on ainoa tapa nauttia jokaisesta minuutista oleskelustasi.
Älä ota ylimääräisiä vaatteita mukaasi, jotta et kulje mukanasi. Ei ole tarvetta taistella lievää vilustumista vastaan, joka tulee varmasti esiin matkailijoiden keskuudessa, jotka ovat päättäneet vierailla syksy-talvikaudella. Kesällä tänne tulevien ei tarvitse pelätä lämpöä. Vain rauhallisuuden ja seesteisyyden tulee seurata sinua kaupungissa oleskelusi aikana.
Pariisista on helppo löytää tekemistä, jos tulet tänne yksin tai jos matkaryhmäsi tekee jotain, mikä ei kiinnosta sinua. Vierailu Louvressa kestää melkein koko päivän, ja jos kulttuuriaktiviteetit eivät ole sinun päätettävissäsi tai et pidä siitä tänään, kävele kaupoissa tai mene lounaalle johonkin kaupungin monista ravintoloista.
Vaikka pääkaupunki kiehtoo, herättää erityistä huomiota, ei päästä turistia pidemmälle, ikään kuin suostuttelemaan häntä jäämään vielä päiväksi tai kahdeksi. Mutta jos päätät silti voittaa kaikki tämän eurooppalaisen timantin houkutukset, käy Versaillesissa. Tämä on Pariisin esikaupunki, jossa palatsit, puistot ja lukemattomat suihkulähteet saavat sinut unohtamaan ajan.



Kun kyllästyt vaeltamaan puutarhoissa ja linnoissa, etsi moottoritietä. Katso ympärillesi: olet jo Normandiassa - täysin eri maakunnassa. Sieltä ei ole kaukana Givernyyn, samaan kaupunkiin, jossa kuuluisa Monet asui ja työskenteli.

Jokainen, joka on onnistunut katsomaan taiteilijan taloa ja hänen puutarhaansa läheltä, ymmärtää, miksi Monet'n työt ovat niin suosittuja (monet yrittävät jopa ottaa siveltimen itse - uskomattoman kauniiden kukkien kirkkaat värit ovat niin lumoavia).< br>Löydä Ranska kaikessa loistossaan - ja haluat palata tänne uudestaan ​​ja uudestaan!