Loading icon

Mitä nähdä Yallingupissa, Australiassa

Yallingup on suosittu lomakohde turistien keskuudessa, jotka tulevat majoittumaan lomamökkeihin ja nauttimaan surffausrannoista. Se sijaitsee Lounais-Länsi-Australian rannikolla, Margaret Riverin ja Manjimupin välissä.

Ne, jotka haluavat matkustaa autolla, varaavat yleensä auton Australiasta verkossa etukäteen. Sydneyn lentokentällä kompaktin auton vuokraus maksaa alkaen 16 euroa päivässä, ja Gold Coastin lentokentällä se on hieman kalliimpaa - alkaen 21 euroa per päivä. Hinnat voivat vaihdella vuodenajan, autoluokan ja vuokra-ajan mukaan.



Tässä on joitain asioita, jotka sinun tulee nähdä, kun olet täällä:

Luolat

Jos etsit ainutlaatuista lomaelämystä, Yallingap on oikea paikka sinulle. Et voi jättää väliin mahdollisuutta tutustua läheisiin luoliin. Nämä luolat ovat olleet olemassa esihistoriallisista ajoista lähtien, ja ne muodostuivat sen jälkeen, kun laavavirtaukset täyttyivät sadevedellä ja roskilla. Halusitpa sitten mennä opastetulle kierrokselle tai tehdä sen itse, nämä luolat ovat täydellinen seikkailu kaikille!

Airlie Beach >
Tälle rannalle pääset ajamalla Busseltoniin ja lautalla veden yli. Rannalla on upea valkoinen hiekka ja kirkkaat vedet, jotka salpaavat henkeäsi. Se ei ole vain loistava rantakohde, vaan myös suosittu surffauspaikka.

Yallingapissa suosittu nähtävyys on Natural Bridge, sijaitsee Cape Naturalistissa. Se on vesieroosion synnyttämä pieni kaari, joka heitetään valtameren yli ja nojautuu kallioseinään. Sen korkeus on noin 3 m, pituus 8 m ja sitä voi lähestyä jalkaisin.

Päärannan nimi on Caves Beach, jossa kallioihin on kaiverrettu lukuisia luolia, joita voidaan tutkia laskuveden aikaan.

Yallingapin ympärillä on monia muita rantoja, kuten Greenbanks Beach,
Spooky Beach, Blue Pool Ranta ja Hazzas Rock. Jos olet seikkailunhaluinen, voit myös lähteä veneretkelle Shell Beachille, jossa on maailman parhaita snorklauspaikkoja.