Loading icon

Havannan viehätys menneisyydestä

Talvilomajen alkaessa sinulla on oltava aikaa valita majoituspaikka. Yöpymispaikkana kannattaa harkita Kuuban pääkaupunkia - Havantaa, jossa on runsaasti katedraaleja, temppeleitä, kirkkoja ja muita muinaisia ​​rakennuksia, jotka ovat säilyneet siirtomaa-ajalta. Kaupungin viehätys on sen arkkitehtuuri, kuuluisat bulevardit, tilavat kadut ja ennen kaikkea historiallinen keskusta, jonka Unescon on tunnustanut ihmiskunnan perintönä.

Ennakkoautonvuokraus on kannattavaa.
> Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi Dominikaaninen tasavalta voit varata kompaktin auton hintaan 12 euroa päivässä Meksiko melkein sama, hinnat alkaen 5 euroa päivässä.



>Koska Havanna rakennettiin eri
historian aikakausina, siellä on monimutkaisia ​​rakennuksia. Pitkänomainen käytävä Havannanlahdelle yhdistää eri historian aikoina muodostuneita kaupunginosia. Eri puolilla lahden sisäänkäyntiä ovat Havannan muinaiset linnoitukset, joihin Kuuban vanhan osan keskusta - Prado Boulevard kulkee. Prado Boulevard on merkittävä Havannan arkkitehtonisen taiteen muistomerkki.



>Bulevardin rakennuksille
on ominaista espanjalainen tyyli, ja itse bulevardi on vuorattu monimutkaisilla väreillä varustetuilla kivilaatoilla. Myös Havannassa voit nauttia runsaan aterian kohtuulliseen hintaan. Se tarjoaa matkailijoille kuuluisan Floridita daiquiri -baarin ja La Bodeguita del Medio -ravintolan, joka on suosittu kreoliruokistaan ​​ja mojitostaan. Lisäksi Havannassa pääset nauttimaan edullisesta välipalasta monissa Havannan yksityisissä kotilaitoksissa. Näissä laitoksissa voit maistella hummereita, vihanneksia ja hedelmiä, kahvia, olutta ja muita paikallisia juomia.

Näiden laitosten tärkein etu
on, että voit ruokailla niissä jopa 10 dollarilla. Illan hämärtyessä Havannan ravintoloissa ja virkistyspaikoissa alkaa soida musiikkia, voit tanssia sisällä ja yksinkertaisesti kadulla. Vierailu Tropicana Cabaret -kabareessa on erittäin suositeltavaa, ja se tarjoaa 50-luvun esityksen hintaan 70 dollaria. Myös hotelleissa ja majataloissa on monia kabareeja. Lisäksi nykyään on syntynyt monia diskoja, joissa tanssitaan mamba, salsa ja cha-cha-cha.



>Mitä ostaa kuubalaisten CD-levyjen muistoksi
, joissa on kansallismusiikkia, rommia, T-paita Che Guevaran muotokuvalla ja mikä tärkeintä, kuubalaisia ​​sikareita, joita on parempi ostaa erikoisliikkeistä, jotka ovat luotettavampia ja halvempaa. Havantaa ei voi kutsua moderneiksi kaupungeiksi. Siitä puuttuu jättimäisiä valokylttejä, hienoja ravintoloita ja luksusputiikkeja. Tämä kaupunki houkuttelee muinaisella loistollaan.