Loading icon

Tärkeitä vinkkejä Amsterdamin turisteille

Tärkeitä vinkkejä Amsterdamin turisteille

Amsterdam on pieni kaupunki, mutta sillä on omat erityispiirteensä. Kerromme mitä turistin tulee tietää varmasti ennen matkaa.

Retken tilaaminen Amsterdamissa osoitteessa Excurzilla.com säästää aikaa ja rahaa. Suosituissa turistikaupungeissa, kuten Amsterdamissa, on tärkeää pystyä ohittamaan jonot kuuluisiin nähtävyyksiin. Sinun tarvitsee vain varata online-liput tai koulutuskierros paikallisen oppaan kanssa. Hinnat alkaen 7 € ja voimassa 2021.

Amsterdamiin omalla kulkuneuvolla
Suurin osa matkailijoista saapuu Amsterdamiin lentäen. On kuitenkin myös niitä, jotka lähtevät matkalle omalla autollaan. Autobahnit ja melkein kaikki tunnelit ovat ilmaisia, joen yli kulkevan lautan käyttö on maksullista (tariffit ovat eri maakunnissa). Muista myös, että pysäköinnissä on suuri ongelma kaupungin keskustassa. Ja hotelleilla ei yleensä ole omia parkkipaikkoja.


Älä rentoudu!
Usein lomalla ihmiset rentoutuvat ja tätä käyttävät varkaat ja huijarit, joita turistikohteissa on paljon. Muista, että asiakirjojen tulee olla syvällä vaatteissa tai laukkuissa, tai pikemminkin jättää ne huoneen kassakaappiin. Älä laita pankkikortteja tai rahaa housujen takataskuihin tai repuihin, joissa on helposti avattava vetoketju.
Jos kuitenkin on tapahtunut ongelmia, ilmoita välittömästi poliisille. Ota ennen matkaa kopiot asiakirjoistasi, mukaan lukien viisumisivu, ja ota ne mukaasi. Joten varkauden sattuessa helpotat heidän palauttamistaan ​​ja kotiinpaluuta.

Säästämme joukkoliikenteessä

Valitettavasti joukkoliikenne Alankomaat osoittautuu käytännössä kalliiksi. Junat, bussit ja raitiovaunut voivat maksaa paljon.

Jos haluat säästää rahaa, älä ole laiska kävelemään Amsterdamin keskustassa, varsinkin kun se on pieni ja viehättävä. Jos kuitenkin aiot käyttää julkista liikennettä aktiivisesti, on edullisempaa käyttää eri päivien lippuja.
Hollannin rautatiet tarjoavat asukkaille monia tuottoisia lippuja, mutta valitettavasti ne eivät ota huomioon etuja turisteja.

Saatavilla olevat lääkkeet

Marihuanatuotteita on saatavilla kahviloissa. Ostaessasi sinua pyydetään ehdottomasti esittämään asiakirjasi. Psilosybiinisieniä löytyy usein älykaupoista, mutta vaikutus voi olla arvaamaton. Sienten toiminnan aikana on parempi pysyä rauhallisessa ympäristössä ja välttää julkisia paikkoja. Ole lähellä ihmisiä, joihin luotat.
Iltaisin rautatieasemalla ja ruuhkaisilla kaduilla on ihmisiä, jotka tarjoavat ostaa kaikenlaisia ​​aineita. Muista, että tämä on laitonta kauppaa ja tällaisten "tuotteiden" käyttö johtaa usein vakaviin seurauksiin ja kuolemaan. Älä unohda, että kaikki lääkkeet ovat haitallisia terveydelle.

Amsterdamin rannat

Hyvällä kesäsäällä kaupungin asukkaat ja turistit menevät rannalle, ottavat aurinkoa lämpimän auringon alla. Kaupungin eri osissa toimii vuosittain noin kymmenen julkista aluetta. Yksi epätavallisimmista on NEMO-museon katolla oleva ranta (osoitteessa Oosterdok 2).
Voit myös ajaa "Blijburg aan Zee" (Pampuslaan 501), josta pääset IJburgin pysäkille raitiovaunulla numero 26. Matka-aika keskusasemalta on 20 minuuttia.
Pllek Beach (TT Neveritaweg 59) IJ-joen toisella puolella on suosittu amsterdamilaisten keskuudessa. Tänne pääseminen on helppoa: mene lautalla 906 NDSM:ään. Matka-aika on 18 minuuttia.