Loading icon

Matkavalinta: Liettua

Liettuaa pidetään itäisen Itämeren vanhimpana osavaltiona. Liettuassa lepäämällä voit maistaa positiivisia tunteita ja unohtumattomia vaikutelmia. Nauti kaikista tämän maan moderneista saavutuksista, kulttuuriarvoista, tavoista ja perinteistä, ja Liettuan nähtävyydet yllättävät sinut näyttämällä kaikki viehätysvoimansa. Liettuan upeita maisemia koristavat kansallispuistojen omalaatuinen kauneus, parantavat kivennäisvesilähteet, lempeä merituuli ja vihreät maalaismaisemat.

Monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Liettuassa saadakseen mukavan matkan. Keskimääräinen kompaktiluokan auton vuokraushinta Vilnan lentokentällä on 17 euroa päivässä, Kaunas - 19 euroa päivässä.

< p>Jos päätät levätä tässä maassa, voit varmasti nauttia merellisestä ilmastosta, herkullisesta ruoasta, miellyttävästä ja ystävällisestä viestinnästä sekä mukavuudesta melkein kaikessa. Liettuan matka on tavalla tai toisella ikimuistoinen - täällä vietät ihanaa vapaa-aikaa, voit pitää hauskaa ja nähdä paljon mielenkiintoista ja uutta.

Tässä maassa on monia lomakohteita, jotka auttavat sinua rentoutumaan ja unohtamaan kaiken maailmassa. Lisäksi pystyt parantamaan terveyttäsi, parantamaan hyvinvointiasi ja pääsemään eroon monista sairauksista. Erinomaiset ilmasto-olosuhteet edistävät vain upeaa lomaa. Romanttisen Trakain, majesteettisen Vilnan ja muinaisen Kaunasin kauneus ei jätä sinua välinpitämättömäksi. Ja iloinen ja meluisa Palanga antaa sinulle yksinkertaisesti unohtumattomia vaikutelmia, jotka muistat loppuelämäsi.

< p>Liettua on Baltian maiden eteläisin valtio, jonka naapureita ovat Valko-Venäjä, Venäjä, Latvia ja Puola. Yllättävintä on, että tätä aluetta pidetään ympäristöystävällisimpänä; täällä vallitsee suotuisa ilmapiiri sekä virkistäytymiseen että hoitoon.

Osavaltion pääkaupunki on Vilna, josta kannattaa aloittaa matka ympäri maata. Tätä maan vanhinta kaupunkia, joka perustettiin vuonna 1323, kutsutaan oikeutetusti kontrastien ja barokin kaupungiksi – siinä yhdistyvät yllättävästi modernit mukavuudet ja infrastruktuuri muinaiseen historiaan.

< p>
Yleensä Vilnaa ei pidetä vain Liettuan vanhimpana, vaan myös kauneimpana kaupunkina. Sitä ympäröivät viehättävät paikat, metsäiset kukkulat ja kirkkaat järvet. Näytteet menneiden vuosisatojen arkkitehtuurista, arvokkaat kulttuurimonumentit, lukuisat kirkot, tornit ja paljon muuta kertovat pääkaupungin rikkaimmasta historiasta. Tunnetuimmista monumenteista on syytä mainita sellainen goottilainen helmi kuin Castle Ensemble, joka rakennettiin 1600-luvulla, sekä Pyhän Annan kirkko, joka rakennettiin 1500-luvulla. Ei ole tarpeetonta muistaa, että Vilnan vanhakaupunki julistettiin Unescon muistomerkiksi.
Myös monet muut Liettuan kaupungit ovat monimuotoisia - niissä on myös suuri määrä historiallisia monumentteja, erilaisia ​​viihdepaikkoja, uskomattomia ja ainutlaatuisia paikkoja. Tässä tilassa löydät varmasti tekemistä vapaa-ajallasi, voit rentoutua ja pitää hauskaa maksimaalisesti.