Loading icon

Buddhan temppeli Balilla

Buddhan temppeli Balilla

Balin turistit ovat erittäin varovaisia ​​temppeleiden suhteen. Pyhä paikka on melkein viimeinen nähtävyys, jossa he vierailevat. Koska eurooppalaisille tämä on mystinen ja jopa pelottava paikka. Samaa mieltä, ei ole kovin miellyttävää nähdä veistoksia inhottavista nisäkkäistä tai lepakoista temppelin sisäänkäynnillä. Eurooppalaisille temppelien toiminnan ja koristelun käsite on käsittämätön. Siksi melkein joka toinen matkustaja jättää temppelin vaikutelmien alla. Ovatko tällaiset temppelit mielenkiintoisia vierailla tai ovatko ne vaarallisia, siitä lisää myöhemmin.
Ne, jotka ovat tottuneet matkustamaan yksin ja tutustumaan nähtävyyksiin ilman opasta ja retkiryhmiä, voivat vuokrata auton Indonesiassa vuokratoimistossa eikä ole riippuvainen kenestäkään. Auton vuokraus Balin lentokentällä maksaa keskimäärin 17 euroa päivässä, Jakartassa alkaen 18 euroa päivässä.
Brahma Vihara Arama
- Buddhan temppeli.


Balin alkuperäiskansat vierailevat usein temppeleissä, koska heille tämä on paikka itsensä kehittämiselle. Jokaisella saaren temppeleillä on erityinen merkitys.
Kuitenkin kun hollantilaiset kolonisoivat Indonesian, kaikki perinteet unohdettiin. Paikalliset asukkaat kopioivat uutta käyttäytymismallia. Vasta itsenäisyysjulistuksen jälkeen Balin ihmiset alkoivat elvyttää uskonnollisia perinteitään. Sitten aloitettiin paikallisen temppelin rakentaminen. Vain Balin asukkaat eivät ole koskaan eronneet vakaasta taloudellisesta tilasta, ja itsenäistymisen jälkeen ihmisillä ei ollut rahaa. Buddha-temppeliä Brahma Vihara Aramaa ei voitu rakentaa. Filantrooppi Girirakkhito Mahathera löydettiin, hänen ponnistelunsa ansiosta rakennettiin temppeli.
Pyhän paikan rakentamisen aikana ilmeni vaikeuksia: maasto oli epätasaista ja ei jokea lähellä. Siihen piti kävellä kilometri, mikä pahensi rakennusprosessia. Yhdessä Buddhan temppeli valmistui. Vain tämä pyhä paikka tuhoutui maanjäristyksessä. Girirakkhito Mahathera ei kuitenkaan masentunut ja rakensi temppelin uudelleen.Joitakin ominaisuuksia Brahmavihara Aram -temppelistä Balilla:
• Temppelin alueella voit nähdä iäkkäitä paikallisia asukkaita, jotka meditoivat aivan maassa. Samaan aikaan he sytyttivät savukkeen ja tekevät jopa outoja liikkeitä;
• Kaikki eivät pääse sisään tähän temppeliin; sinun on käytettävä vaatteita, jotka peittävät kädet, hartiat ja dekolteen. Miesten täytyy myös kävellä temppelin ympäri sarongissa, muuten henget ovat epäystävällisiä;
• Patsaisiin ei saa koskea käsin, se on yleensä rangaistavaa. Näin paikalliset ajattelevat, jos he huomaavat tämän, syntyy skandaali ja ehkä joudut maksamaan sakkoja;
• Temppeliin on ilmainen sisäänpääsy, mutta silloin joudut maksamaan lahjoituksia. Uskotaan, että mitä suurempi määrä lahjoituksia, sitä parempi.

Erikoisuuksista huolimatta Balin Buddha-temppelissä käydään. Tämä on paikka, jossa voit "virkistää itseäsi voimalla". Se on suosituimmissa nähtävyyksissä. Jotta voit uppoutua täysin sen ilmapiiriin, sinun on opiskellut hieman buddhalaisuuden pääperiaatteita. Brahmavihara Arama ei ole vaarallinen paikka, mutta kaikki eivät halua olla siellä. Iso miinus on kuljetus, sillä Brahmavihara Aram -temppeliin pääsee taksilla tai skootterilla Lovinasta (ja tämä on kallista).
Baddhan temppeli Balilla on epätavallinen paikka. Jotkut heistä jopa pelkäävät joskus. Mutta se ei tarkoita, että se pitäisi ohittaa. On parempi nähdä tämä vetovoima omin silmin.