Loading icon

Islanti matka - Keflavik

Islanti Keflavik, huolimatta sen suhteellisesta etäisyydestä Euroopasta, on erittäin suosittu maa. Se sisältää maailman kauneimmat ihmeet. Nämä ovat suurimmat geysirien kentät, maailman puhtain ilma, suurin pohjoinen kasvitieteellinen puisto. Islannin pääkaupunki on maailman pohjoisin pääkaupunki. Monille turisteille Islantiin tutustuminen alkaa Keflavikin kaupungista, koska kaupungin lähellä on kansainvälinen lentokenttä. Keflavik on satamakaupunki, joka sijaitsee Reykjanesin niemimaalla.

Auton vuokraus etukäteen Islannissa on kannattavaa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi Reykjavikissa voit vuokrata auton 15 eurosta päivässä ja Reykjavikin lentokentällä alkaen 11 eurosta päivässä.

Maan pääkaupunki on vain 50 kilometrin päässä. Kaupungin väkiluku lähestyy kahdeksaa tuhatta ihmistä, mutta tästä huolimatta Keflavikilla on suuri satama, monia hotelleja ja hotelleja. Kaupungin ylpeys on jalkapalloseura "Keflavik", joka on kuuluisa suorituksestaan Euroopan Cupissa. Seura on nelinkertainen maan mestari. Keflavikin kätevä maantieteellinen sijainti mahdollistaa jännittäviä autoretkiä.

Kesällä merimatkat
ovat turistien keskuudessa erittäin kysyttyjä. Aikuisten lisäksi myös heidän lapsensa nauttivat kummallisten rantojen pohtimisesta ja ryhävalaiden katselemisesta. Maailmankuulu Blue Lagoon on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Keflavikin kaupungista. Lomakeskuksessa on lukuisia uima-altaita, saunoja, ihosairauksien hoitoon erikoistunut klinikka, pieniä ravintoloita ja kosmetiikkaliike.


Blue Lagoon
on ainutlaatuinen lomakeskus, jossa voit rentoutua jatkuvasti lämpimässä kivennäisvedessä. Järveä ruokkivat lukuisat lähteet, jotka tihkuvat muinaisten tulivuorten laavan läpi. Matkalla ne rikastuvat mineraaleilla, mikä tekee järven vedestä parantavaa.

Veden lämpötila
on lähellä 40C vuodenajasta riippumatta. Täällä on erityisen mukavaa olla viileällä säällä. Kaikki hoidot suoritetaan ulkoilmalaguunissa. Jotkut turistit vierailevat Keflavikissa vain nauttiakseen uimisesta Blue Lagoonissa. Laguunin läheisyydessä ei ole mitään elävää useaan kilometriin, ja vain järvi on kuin turkoosi pisara sukupuuttoon kuolleen laavan tummaa taustaa vasten. Kulku kylpyläkompleksiin on laskettu laavan läpi, mikä osoittaa selvästi, kuinka ihminen jalostaa luontoa. Laguunissa suoritettavien hoitotoimenpiteiden lisäksi voit vain rentoutua.



Laguuni on maisemoitu
siltojen, kävelyteiden ja keinotekoisten minivesiputousten kera. Pääsymaksu on noin 20 euroa koko päivältä, mutta harva kestää yli kaksi tuntia. Sen lisäksi, että vierailet Keflavikin kaupungin "Sinisellä laguunilla, voit mennä risteilylle ja ihailla kaupungin yövaloja mereltä. Islannin ilma ja vesi ovat puhtaimpia. Ennen kuin se syötetään kaupungin vesihuoltoon, vettä ei puhdisteta.

Lämmin vesi toimitetaan
suoraan geotermisistä lähteistä. Kaikkien samojen kuumien lähteiden ansiosta maassa on maalämpövoimaloita, jotka toimittavat maalle sähköä. Keflavik tarjoaa sinulle meren unohtumattomia satuelämyksiä.