Loading icon

Iso-Britannia - neljä maata yhdessä lomassa!

Nykyiset kiertomatkat Isoon-Britanniaan antavat mahdollisuuden vierailla kaikissa valtakunnan maissa lyhyessä ajassa: Englannissa, Skotlannissa, Pohjois-Irlannissa ja Walesissa.

Juuri ennen matkaa monet turistit varaavat auton Iso-Britanniasta verkosta saadakseen edullisen vuokrahinnan, nähdäkseen enemmän nähtävyyksiä eivätkä ole riippuvaisia ​​retkiryhmistä. Heathrow'n lentokentällä kompaktiluokan auton hinta alkaa 15 eurosta päivässä, Gatwickin lentokentällä hinta on noin sama - alkaen 14 euroa per päivä.

< p>
Englanti
Kaikki kiertoajelut Isoon-Britanniaan kulkevat Lontoon kautta, pääkaupungissa kannattaa katsoa Tower Bridge, Big Ben, Westminster Abbey ja vain kävellen pitkin vanhoja ja moderneja katuja. Bath ja sen roomalaiset kylpylät ovat kiinnostavia Länsi-Englannissa, kun taas Lake District on hyvä paikka rentouttavalle tauolle. On mahdotonta olla vierailematta salaperäisessä Stonehengessä, jonka iästä ja tarkoituksesta tiedemiehet ympäri maailmaa kiistelevät.

< p>

Skotlanti

Skotlannin kaltaista toista maata ei ole olemassa, ja retkillä Isoon-Britanniaan pyritään näyttämään turisteille koko alueen kauneus. Edinburgh on pääkaupunki ja hyvin vanha kaupunki upeine palatseineen, jotka ilahduttavat silmää. Skotlannin järvet ovat sen salaperäisin, mutta kuitenkin kaunein osa. Monet ihmiset uskovat edelleen, että Loch Ness todella kätkee syvyyksiinsä kauhean hirviön, jota paikalliset kutsuvat lempeästi Nessieksi.

Pohjois-Irlanti

Vihreäsilmäisten ihmisten ja punasilmäisten ihmisten maa. karvaiset leprechaunit, jotka piilottavat kultaruukun sateenkaaren päähän – sellaista Pohjois-Irlannista on tullut turisteille. Kun olet tilannut kiertoajeluja Isoon-Britanniaan, kannattaa pysähtyä Dublinissa, jolla on noin viiden vuosituhannen historia, kuten voit nähdä kävelemällä kaduilla ja näkemällä hyvin vanhoja rakennuksia. Ei kaukana Dublinista, avoimella alueella kohoaa New Grange, joka on jopa Egyptin pyramideja vanhempi. Tämä valtava kumpu on tunnettu siitä, että talvipäivänseisauksen aikana sen pääkäytävä on täysin auringonsäteiden valaisemassa, mikä paljastaa upean koristeen.

< p>

Wales

Koko Walesin alue on kansallispuisto, täällä on kaikkea, ja hiekkalahtia ja vuoristoja, ja vihreitä niittyjä ja kauniita järviä. Ison-Britannian kiertoajeluillamme voit nähdä monia kauniita linnoja, kuten Bryn Brasin, jonka puistoon putoaa maalauksellisesti todellinen vesiputous.
Missä tahansa turistit yöpyvät Britanniassa, kauniit näkymät luontoon avautuvat kaikkialla, muuttumattomina tuhansia vuosia, ja kaupungeissa elämä kiehuu ja kiehuu kiihkeästi.