Loading icon

Matka Belgiaan: matkavinkkejä

Matka Belgiaan: matkavinkkejä

Olemme valinneet Belgian mielenkiintoisimmat ja epätavallisimmat ominaisuudet, joista voi olla hyötyä matkustajalle.

Kärsivällisyyttä ja suvaitsevaisuutta
Puhutaan Euroopasta, erityisesti Belgiasta, kannattaa mainita kansalaistensa suvaitsevaisuus ja suvaitsevaisuus. Ilmaise siksi mielipiteesi huolellisesti ja tarkasti eri rotuun, maahan tai uskontoon kuuluviin ihmisiin. Belgialaiset pitävät suvaitsemattomuutta ja kielteisiä lausuntoja tyhmyyden ja tietämättömyyden merkkinä.

Kielellinen monimuotoisuus
Kielierot joskus pelottavat matkustajia. Siksi kannattaa tutkia missä osassa maata mitäkin kieltä puhutaan
Brysselissä sinua ymmärretään englanniksi tai hollanniksi, kuten maan pohjoisosassa Flanderissa . Mutta etelässä, Valloniassa, suurin osa puhuu vain ranskaa.



Keitä ovat valloonit ja flaamit
Tutki maan karttaa ennen kuin matkustat Belgiaan. Kun ajat Belgian pohjoisosan halki, sinun ei pitäisi alkaa puhua ranskaa paikallisten kanssa. Koska se on hollantilaista murretta puhuvien flaamilaisten koti. Mutta etelässä kuulet rauhallisesti vallonia ja ranskaa.

Vierasetiketti
Jos sinut kutsutaan käymään, sinun on ostettava kukkakimppu. Mutta ei suinkaan krysanteemit, niitä annetaan hautajaisiin. Kimpussa saa olla pariton määrä kukkia, mutta ei 13. Tätä pidetään belgialaisten keskuudessa epäonnen lukuna. Vaihtoehto kukille voi olla suklaarasia. Mutta on parempi säästää alkoholijuomia läheisille ystäville.

Venäläiset tulevat mielellään käymään ilman kutsua, mutta Belgiassa emme suosittele sitä. Myös varoitus tuntia ennen vierailua pidetään töykeänä. Maan asukkaat suunnittelevat päiviä, viikkoja ja jopa kuukausia, joten äkillinen saapumisesi voi pilata kaikki suunnitelmat. Teatteriin tai pyöräretkelle ei myöskään kannata kutsua ketään viime hetkellä.

Ilman sateenvarjoa ei missään
Maalla sataa usein. Tämä ei ole kova sade, mutta silti vähän miellyttävä. Siksi, kun lähdet matkalle, älä unohda ottaa sadetakki tai sateenvarjo mukaan. Tästä on varmasti hyötyä kaupungissa kävellessä.

Tervetuloa valittamaan< br>Jos kuulet valituksia paikallisilta, älä ylläty. Belgialaiset ovat närkästyneet pienimmästäkin syystä: radion kappale on väsynyt, taas sataa, bussi myöhässä, leivän hinnat ovat nousseet. Ihmiset rakastavat keskustella monenlaisista tyytymättömyyden ilmiöistä. Valmistaudu tähän.

Ostokset maalla
Kun teet ostoksia Belgiassa, muista, että sunnuntai ei ole paras aika. Tätä päivää pidetään vapaapäivänä useimmille maan asukkaista. Ja ne paikat, jotka työskentelevät viikonloppuisin, ovat usein täynnä ihmisiä.

Ole täsmällinen
Jos olet varannut ajan, muista tulla ajoissa. Kohteliaisuuden enimmäisaika on viisi minuuttia. Myöhästymistä pidetään loukkauksena.

Laskuutta ja kerskausta ei arvosteta
Belgialaiset rakastavat ahkeria ja nöyriä ihmisiä. Vierailijat, jotka alkavat kehua ja olla laiskoja, eivät koskaan voita paikallisen suosiota. Siksi yritä näyttää persoonallisuutesi parhaat ominaisuudet. Toisaalta Belgian asukkaat eivät liioittele taloudellista vaurautta ja ovat aina siististi pukeutuneita. Siksi he odottavat tätä myös muilta ihmisiltä.

Älä arvostele
Belgialaiset ovat erittäin haavoittuvia ihmisiä, vaikka se näyttää epätodennäköiseltä. Siksi heitä ei pidä arvostella ankarasti, mutta jos huomautus on välitettävä, yritä esittää se ystävällisesti.

Varo huijareita
Valitettavasti maa on täynnä taskuvarkaita ja muita tyyppejä huijareista. Herkkäuskoiset turistit joutuvat usein varkaiden saaliiksi. Varo ruuhkaisia ​​paikkoja, älä jätä tavaroita valvomatta äläkä pidä kaikkia rahojasi yhdessä paikassa. Yksinkertaisten sääntöjen noudattaminen auttaa välttämään epämiellyttäviä tilanteita tässä upeassa maassa. Turvallisuussyistä löydät paikallisia oppaita Brysselistä osoitteesta 1001guide.net.

Älä arvostele
Belgialaiset ovat erittäin haavoittuvia ihmisiä, vaikka se näyttäisikin epäuskottavalta. . Siksi niitä ei pidä arvostella ankarasti, mutta jos huomautus on välitettävä, yritä esittää se ystävällisesti.