Loading icon

Sydneyn parhaat nähtävyydet

Sydneyn parhaat nähtävyydet

Sydney on Australian suurin ja kuuluisin kaupunki. Se perustettiin vuonna 1788 Uuteen Etelä-Walesiin brittien rangaistussiirtokunnaksi. Tällä hetkellä se on maan tärkein poliittinen, kulttuurinen, kaupallinen ja taloudellinen keskus, roomalaiskatolisen ja anglikaanisen kirkon arkkipiispan toimipaikka. Se on yksi nopeimmin kasvavista kaupungeista Australiassa. Jos lähitulevaisuudessa on suunnitteilla jännittävä matka Sydneyyn, kannattaa tutustua mielenkiintoisiin paikkoihin, joissa jokaisen turistin tulee käydä.

Jo kauan ennen matkaa monet turistit varaavat auton Australia verkossa saadaksesi edullisen vuokrahinnan, nähdäksesi enemmän nähtävyyksiä etkä ole riippuvainen matkaryhmistä. Sydneyn lentokentällä kompaktiluokan auton hinta alkaa 15 eurosta päivässä, Perthin lentokentällä hinta on noin sama - alkaen 14 euroa per päivä.

Sydneyn oopperatalo
Tämä on kansainvälisesti tunnustettu kaunis rakennus, jossa on kuoren muotoinen katto. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 1957 ja jatkui pitkät kuusitoista vuotta. Jokaisen turistin tulisi ehdottomasti katsoa ainakin yksi esitys tässä teatterissa. Jos ooppera ei ole kiinnostuksen kohteiden piirissä, voit ainakin viettää aikaa siinä - vain rentoutua ja istua ravintolassa.

< strong>
Satamasilta - Harbour Bridge
Se on yksi maailman suurimmista silloista. Se näkyy oopperasta. Tämän upean sillan muoto muistuttaa ripustimia, minkä vuoksi sen yleinen nimi, ripustin, on peräisin täältä. Voit ihailla sitä kaukaa, ratsastaa sen päällä tai kiivetä sen kaaren (kaaren) huipulle. Viimeinen vaihtoehto on houkuttelevin, sillä sen ansiosta saat unohtumattoman kokemuksen.

Sydney Tower

Näkötorni, josta voit ihailla kaupungin panoraamaa, on kaupungin korkein rakennus. On ravintoloita, jotka hitaasti kääntyvät, tarjoavat erinomaisen tilaisuuden nauttia kauniista maisemista erinomaisten ja herkullisten ruokien peräkkäisten syömisen välissä.


Siniset vuoret

Tämän vuoristoryhmän nimi tulee sinisen eukalyptuspensaiden "kohovasta" öljystä. Tätä paikkaa suositellaan kaikille matkailijoille, jotka arvostavat vuoria. Yhdelle huipulle kiipeäminen takaa henkeäsalpaavat näkymät.
Bondi Beach

Tällaista tungosta ja lumoavaa paikkaa suositellaan innokkaille rannalla auringonottamisen ystäville - sen esteettisen arvon takia. Tämä on Australian tunnetuin ranta. Sen nimi tulee aboriginaalien kielestä ja tarkoittaa "aaltojen vaikutuksesta aiheutuvaa melua".