Loading icon

Rooma - jokaisen turistin on tiedettävä

Rooma ei ole vain Italian pääkaupunki, se on hämmästyttävä muinainen kaupunki, joka on säilyttänyt valtavan määrän muinaisia ​​esineitä, joiden avulla voit saada käsityksen suuresta Rooman valtakunnasta ja tutustua sen perintöön. p>

Auton vuokraus etukäteen Italiassa on kannattavaa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi kompaktiluokan auton vuokraus Roomassa maksaa 11 euroa päivässä, Milanossa - lähes 15 euroa päivässä.

Täällä on niin paljon nähtävyyksiä, että niiden näkeminen kestää yli viikon (puhumattakaan yksityiskohtaisesta tutkimuksesta). Eri asia on, että harvinaisella turistilla on niin paljon aikaa arsenaalissaan. Pääsääntöisesti hänellä on käytössään korkeintaan viikko (ja tämä on edelleen ihanteellinen), jolle on niin paljon tekemistä!

< p>

Jotta aikaa ei tuhlata turhaan, suosittelemme, että teet listan nähtävyyksistä, jotka haluaisit ehdottomasti nähdä. Sitten pitäisi tehdä yksityiskohtainen suunnitelma, jossa kullekin päivälle osoitetaan yksi tai toinen museo.

Tietenkin jokaisella on omat mieltymyksensä, mutta on paikkoja, joissa kannattaa ehdottomasti käydä. Rooma. Listataan tärkeimmät:


1. Colosseum.
Tämä on eräänlainen symboli muinaisesta kaupungista, jonka kuvia löytyy täältä kaikkialta. Areenan ovat katutaiteilijoiden maalaamat kankailleen, se on magneeteilla, T-paidoilla, mukeilla, avaimenperällä jne. Jos haluat nähdä Colosseumia ulkopuolelta, suuntaa Piazza Venezialle ja kävele museon ympärillä nähdäksesi upean näkymä mäeltä raunioille. Täältä voit kävellä areenalle. Sisään päästäksesi sinun on ostettava lippu, joka on aiemmin ollut jonossa, mikä on varsin vaikuttavaa kauden aikana.

< p>

2. Kapitolinian museot.
Ne sijaitsevat myös Venetsian aukiolla. Niissä vieraileminen on pakollista kaikille, jotka eivät voi kuvitella matkojaan tutustumatta tutkittavan kaupungin historialliseen perintöön.

3. Vatikaani.
Vatikaaniin pääsee vain järjestäytyneen ryhmän mukana, yksittäiset turistit eivät pääse sinne. Mutta myös ilman tätä itsenäinen valtio tarjoaa monia mahdollisuuksia saada eläviä vaikutelmia. Aloita vierailemalla Pietarinkirkossa. Käytä aikaa ja rahaa kiivetäksesi sen kupoliin. Sitten suosittelemme vierailemaan Vatikaanin museoissa erillisenä päivänä. Ole valmis jonottamaan. Kauden odotusaika lasketaan tunneissa, mutta se on sen arvoista. Kuuluisa Sikstuksen kappeli, Apollo Belvederen ja Afroditen patsas, Rafaelin stanza – nämä ovat vain muutamia näkemyksiä, kun vierailet Vatikaanin museoissa.
Rooma on erityinen ja hämmästyttävä kaupunki. Täältä löytyy valtava määrä ruokakauppoja ja pieniä viihtyisiä kahviloita joka askeleelta. Mutta suuria ostoskeskuksia, supermarketteja, hammaslääkäreitä ja kampaamoita on etsittävä tarkoituksella. Vain kävellessäsi kaduilla et todennäköisesti törmää niihin. Ne eivät ainakaan ole yleisiä.

< p>

Mutta leikkikenttiä tulee tänne melkein joka vaiheessa. Joten, kun matkustat lasten kanssa, ole valmis pitämään säännöllisiä taukoja kävelyssä, koska harvinainen lapsi vastustaa kiusausta hallita urheilukeskusta tai liukua alas mäkeä. Rooman leikkipaikat ovat erittäin mielenkiintoisia, ja mikä tärkeintä, täysin turvallisia. Totta, tämä on täysin erilainen tarina.