Loading icon

Skotlannin nähtävyydet

Skotlannin ainutlaatuisuus ja monipuoliset nähtävyydet kiehtovat jokaista matkailijaa. Siksi ennen kuin lähdet tähän maahan, sinun tulee saada lisätietoja siitä eri lähteistä. Tämä auttaa satuloamaan loput todella unohtumattomiksi ja värikkäiksi. Haluat nähdä monia paikkoja, joten on parempi harkita kaikkea ja sitten päättää, mitkä nähtävyydet ovat makuusi.

Juuri ennen matkaa monet turistit varaavat auton Iso-Britanniasta verkosta saadakseen edullisen vuokrahinnan, nähdäkseen enemmän nähtävyyksiä eivätkä ole riippuvaisia ​​matkaryhmistä. Edinburghin lentokentällä kompaktiluokan auton hinta alkaa 15 eurosta päivässä, Edinburghissa hinta on suunnilleen sama - alkaen 14 euroa per päivä.

< p>Edinburghin linna
Ei tietenkään kukaan kiellä, että tätä paikkaa pidetään samannimisen kaupungin suosituimpana. Koko sisätila on jaettu 3 osaan, nämä ovat eräänlaisia ​​sisäpihoja, jotka on yhdistetty toisiinsa porteilla. Ja jos puhumme linnan arvosta, niin se sijaitsee juomaveden lähteessä, jota suojelee Well Tower. Lisäksi hyvin lähellä on tälle nimenomaiselle teemalle ja suunnalle omistettu museo. Jos henkilö pitää valokuvauksesta, kannattaa kiinnittää huomiota Mons Meg -tykkiin, joka voi toimia ihanteellisena taustana.

< p>
Edinburghin Royal Mile

Yksinkertaisesti sanottuna nämä ovat useita katuja, jotka kulkevat kaupungin keskustassa. Nähtävyyden nimi johtuu siitä, että näiden katujen kokonaispituus on Skotlannin mitoilla mitattuna noin yksi mailia. Royal Milen halki kulkee keskellä siltoja, mikä ei myöskään voi jättää turistia välinpitämättömäksi. Aikaisemmin tähän paikkaan oli tapana koota erilaisia ​​kauppiaita, käsityöläisiä, täällä työskenteli myös erilaisia ​​tavernoja ja bordelleja. Voisi luulla, että paikka keskittyi viihteeseen, mutta kaikki ei ole niin värikästä kuin miltä näyttää. Inkvisitio kokoontui samoilla kaduilla, ja useita taloudellisia ongelmia ratkaistiin.

< p>

Holyroodhousen palatsi

Kun suunnittelet matkaa Isoon-Britanniaan, hänen majesteettinsa kuningattaren asuinpaikan on oltava pakollinen kohta matkasuunnitelmassa. Se sijaitsee myös aiemmin kuvatun Royal Milen varrella, ja se on sisustettu kokonaan barokkityyliin. Kaikki tietävät, että kuningatar tuli kuuluisaksi julmasta hallinnostaan, johon liittyi suuri määrä salaliittoja ja murhia. Mitä on meidän aikanamme? Ajoittain on tapana järjestää palatsissa erilaisia ​​valtiollisia vastaanottoja, joissa kuningatar itse sekä hänen läheiset perheensä ovat pääosassa. On myös huomionarvoista, että palatsin alueella on jatkuvasti esillä erilaisia ​​näyttelyitä, joiden ansiosta jokainen turisti pääsee tutustumaan suuren autonomisen valtion historiaan tarkemmin.

Matkustaminen on aina mielenkiintoista, varsinkin jos tällainen harrastus on todella nautinnollista. Sinun ei pitäisi koskaan säästää taloudellisia resursseja, jos haluat tutustua tiettyihin maailman kauneuksiin ja nähtävyyksiin. Vain sellaiset hetket tekevät ihmisen onnelliseksi. Kaikki on melko yksinkertaista, sinun on vain harkittava omia prioriteettejasi ja tehtävä joitain johtopäätöksiä. Silloin matkustamisesta tulee helpompaa ja kiinnostavampaa. Ja talouskomponentti katoaa automaattisesti taustalle.