Loading icon

Prahan nähtävyydet

Prahan nähtävyydet

Euroopassa on monia nähtävyyksiä. Täällä jokainen kaupunki on rikas historia, joten kun tulet Eurooppaan, lähde retkille epäröimättä.

Praha ei ole poikkeus. Jos menet Moskovasta Prahaan, se kestää kauan, sillä matkaa on lähes 2000 km. Ukrainalaiset ovat onnekkaampia tässä suhteessa.
Etäisyys Lvivistä Prahaan on 875 km. Siksi voit mennä sinne vain viikonlopuksi tai koko viikoksi. Jos päätät mennä ilman kiertoajelua, sinun on harkittava majoitusta etukäteen. Kiinteistöjen vuokraamisessa Prahassa ei ole ongelmia. Jos tarvitset päivittäisen vuokran, joudut käyttämään siihen alkaen 60 euroa per päivä. Kuukausivuokra maksaa 600-1200 dollaria kuukaudessa.

Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Tšekin tasavallassa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Prahan lentokentällä on 18 euroa päivässä, Brnon lentokentällä - 17 euroa päivässä.

Turisteille houkuttelevin paikka on Vanhankaupungin aukiolla sijaitseva kaupungintalo. Sitä on vaikea kutsua kaupungintaloksi, koska se on kokonaisuus erilaisia ​​rakenteita ja rakennuksia. Tornin päänähtävyys on maailmankuulu kello, joka rakennettiin vuonna 1410. Juuri tämä kello on Tšekin tasavallan pääkaupungin symboli.
Turistit pitävät myös Kaarlensillasta. Aluksi se oli 1000-luvulla rakennettu puinen silta. Sen jälkeen se korvattiin kivisillalla vuonna 1160.
Sen jälkeen Kaarle 4, jonka kunniaksi silta on nimetty, määräsi Prahan sillan rakentamisen.

< br>Maailmankuulu Prahan eläintarha on yksi Euroopan suurimmista ja maailman seitsemänneksi suurin eläintarha. Se perustettiin vuonna 1931. Prahan eläintarha on erikoistunut uhanalaisten eläinlajien kasvattamiseen.

Tšekin tasavallassa vieraileminen on mahdotonta olla kokeilematta kuuluisaa tšekkiläistä olutta. Prahassa on jopa panimomuseo "U Fleku". Tšekin tasavallassa on paljon sekä suuria panimoita että pieniä panimoita.Prahaan saavuttuasi muista käydä ainutlaatuisessa kompleksissa, joka sijaitsee vanhassa rakennuksessa. Tämä kompleksi on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se koostuu sekä panimosta että museosta.