Loading icon

Tšekin tasavallan kaupungit ja lomakohteet

Tšekin tasavallassa on useita kaupunkeja, joissa toipuminen ja hoito muuttuvat lepoa ja rentoutumista varten. Lukuisat sanatoriot ja täysihoitolat ovat erikoistuneet erilaisten sairauksien hoitoon: maha-, suolisto-, sydän- ja hermostosairauksiin. Mutta täällä on täysin erilainen ympäristö, naisten sekoitettu kaapu ei pelota ketään. Lääkärit ja asiantuntijat ovat ystävällisiä ja iloisia keskustelupalstoja.

< p>

Tšekin kaupungit: Brno, Karlovy Vary

Brnon kaupungissa on lentokenttä. Suosittuja kohteita ovat Lontoo, Girona, Espanja, Praha ja Moskova. On siis monia hotelleja, joissa on erinomainen palvelu. Lääketieteellisten toimenpiteiden lisäksi kaupungissa on monia museoita, elokuvateattereita ja näyttelyitä. Tšekkiläiset ravintolat ovat kuuluisia kansallisruuistaan. Jälkiruoat ovat tämän maan kohokohta. Yleensä ruoat ovat runsaita ja monipuolisia. Tarjolla on myös monia perinteisiä ruokia: paistettua jänistä, erilaisia ​​lihalajeja, hanhia, rystystettä. Myös kalaa arvostetaan täällä. Karppia ja taimenta käytetään pääasiassa. Perunatuotteita kutsutaan täällä nyytiksi, niistä on tullut kuuluisia kaikkialla maailmassa. Pallot voidaan täyttää joko tyhjillä, makeilla tai suolaisilla.

< p>Ennakkoautonvuokraus on kannattavaa myös Tšekin tasavallassa. Voit vertailla hintoja verkossa ja saada jopa 70 % alennuksen vuokrauksesta. Esimerkiksi Prahan lentokentän vuokrahinnat alkavat 6 eurosta päivässä, Prahan keskustassa hinnat ovat lähes samat.

Karlovy Varyn kaupungin kivennäisvesilähteiden kemiallinen koostumus on kuuluisa parantavasta voimastaan. On olemassa legenda, joka vahvistaa veden voiman. Kaarle IV pystyi myös lievittämään kipua juomalla vettä. Siitä lähtien Karlovy Vary on ollut suosittu lomakohde, jonne saapuu turisteja kaikista maista.

< p

Karlštejn on kuuluisa goottilaisesta arkkitehtuuristaan. Täällä on säilynyt rakennuksia ja linnoja menneiltä vuosisatoilta. Karlštejnin linna kohoaa vuorella ja siellä vierailee turisteja ympäri vuoden. Kaupunki on niin pieni, että voit kävellä sen ympäri 20 minuutissa.