Loading icon

Retket Jerusalemissa

Retket Jerusalemissa

Turistien pyhiin paikkoihin matkustaminen on aina ollut suurta mielenkiintoa. Ja kun 3 maailman voimakasta uskontoa on keskittynyt yhden maan alueelle - ortodoksisuus, islam ja juutalaisuus, niin oman uskontosi perusteiden tiedon rikastamisen lisäksi voit liittyä muiden muinaisten uskomusten suureen kulttuuriin. p>

Mukava matkan saamiseksi monet turistit käyttävät mieluummin autonvuokrauspalveluita Israelissa. Keskimääräinen autonvuokraushinta Jerusalemissa on 18 euroa päivässä, Eilatin lentokentällä auton vuokraus on sama kuin kaupungissa, vaikka yleensä vuokraaminen lentokentällä on halvempaa.

Jerusalem
Suurin osa Jerusalemissa olevista turisteista menee nähdä vanhaa kaupunkia. Jos sinulla on vähän onnea tai suunnittelet huolella vierailla tässä hämmästyttävässä kaupungissa pääsiäisenä, vierailu Jaffan portilla on erittäin suositeltavaa visuaalista esittelyä varten Pyhän Tulen välittämisestä. Voit myös vierailla Pyhän haudan kirkossa tai haudalla, jossa legendan mukaan Jeesus nousi kuolleista. Lasten kanssa tehtäville retkille erittäin mielenkiintoinen ja viihdyttävä ajanviete on vierailu Tiedemuseossa. Bloomfield. Monimuotoisuuden ja monikulttuurisuuden ansiosta voit vierailla kauniissa Al-Aqsa-moskeijassa, Kaikkien kansakuntien kirkossa, Israelin museossa, jossa on yli puoli miljoonaa näyttelyä.

Faunan ystävät ovat tervetulleita vierailemaan Raamatun eläintarhassa, joka edustaa yli 200 harvinaista eläinlajia 25 hehtaarin alueella!Iltaisin on erittäin suositeltavaa järjestää vierailu Daavidin torniin, joka kertoo kaupungin 4000 vuoden kehityksestä. Päiväsaikaan tornista on upeat näkymät vanhaankaupunkiin ja nykyaikaisempiin alueisiin, ja pimeän jälkeen turisteille tarjotaan audiovisuaalista esitystä. Avshalomin mineraaliluola vakuuttaa kokollaan, siinä tippukivipylväät ja stalagmiitit saavuttavat jättimäisiä kokoja, ja upea valaistus tekee tästä spektaakkelista todella upean!

Kaupungin elämän virtauksen ja sen energian voi tuntea vain kohtaamalla kasvotusten kohtaamaan paikallisen väestön. Järkevintä on tehdä retki Mahane Yehuda -torille, jossa yli 250 kauppiasta tarjoaa tuotteitaan kiinnostuneille matkailijoille päivittäin. Se voi olla erinomaisia ​​tekstiilejä tai alkuperäisiä mausteita. Siemenet, viinit, pähkinät - laaja valikoima tuoreita hedelmiä, lihaa ja kalaa voi saada huimauksen. Ja turistit ostavat paikallista halvaaa ja marmeladia rakkaiden hoitoon. Markkinoiden pääperiaate ei ole pelätä vaatia merkittävää alennusta, muuten voit maksaa huomattavan summan liikaa. Vuodesta 2010 lähtien markkinat ovat isännöineet vuosittain katumusiikki- ja tanssifestivaaleja.Jerusalem on monikulttuurinen kaupunki, jolla on muinainen historia. Siinä asuu juutalaisia, turkkilaisia, kreikkalaisia, georgialaisia, venäläisiä, italialaisia ​​- kaikki tämä sekoitus tarjoaa kaupungille ainutlaatuisen tyypin, jossa kaiken ikäiset ja uskonnolliset matkustajat voivat viettää aikaa iloisesti. Täydellisen kuvan saamiseksi kaupungin nähtävyyksistä, sen historiasta, mielenkiintoisista faktoista ja piilotetuista reiteistä on kuitenkin suositeltavaa käyttää oppaan palveluita, jotka voivat tehdä jännittävän matkan kaupungin läpi, kuvailla kaikki historian vivahteet ja esitellä kaupunkia sellaisesta näkökulmasta, että haluat palata tänne uudestaan ​​​​ja uudestaan. kerran!